AKP'Lİ MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İLÇENİN TANITIMI İÇİN HAREKETE GEÇTİ.
Göçmen kaçakçılığı nedeniyle gündemden düşmeyen Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar, 950 bin lira ödeyerek ilçenin tanıtımı için ekrana çıkacak.
Göçmen kaçakçılığı ve gri pasaport skandalı nedeniyle aylarca gündemden düşmeyen AKP'li Malatya Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin tanıtımı için harekete geçti. Yeşilyurt Belediyesi, 30 Haziran 2021'de ihaleye çıkarak belediye ve ilçenin tanıtım ve canlı yayın hizmeti alacağını duyurdu.
İhaleye iki firma katılırken, 26 Temmuz'da belediye iştiraklerinden olan Yeşilyurt İşgem Teknoloji İş Geliştirme Girişim Hizmetleri İmar İnşaat Gıda ve Tic. Ltd. Şti. ile 950 bin TL'lik sözleşme imzalandı.
Sözleşme kapsamında Yeşilyurt'un tanıtımı için ulusal kanallarda 3'er dakikadan 10 kez olmak üzere 30 dakika canlı yayın gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, farklı kanalların televizyon stüdyolarında 5 defa 15'er dakika canlı yayına katılacak.
Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; Malatya'ya yönelik yayın yapan uydu kanallarında toplam 150 dakika da ayrıca canlı yayın yapılacak, 2 uydu kanalında ise 25 dakikalık tanıtım filmi 4 ay boyunca ekranlarda yer alacak. Belediyenin 25 noktadan videosu, fotoğrafı ve havadan görüntüleri çekilecek.Belediyenin tanıtım filmleri ise 3 farklı yerel kanalda yayınlanacak. Belediyenin faaliyetleri yerel dergi ilanları, radyo yayınları ve yerel internet haber sitelerinde gösterilecek.
4 BÜROKRAT GÖREVDEN ALINMIŞTI
Yeşilyurt Belediyesi'nin Eylül 2020'de “Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirmek Projesi” için Almanya'ya gönderdiği 45 kişiden 43'ünün geri dönmediği ortaya çıkmış, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.
Belediye Başkanı Mehmet Çınar, skandalı dile getiren CHP'lileri suçlamış, “CHP Genel Başkan Yardımcısı'nın ne işi vardı Türkiye gündemine taşıyacak. Kendi memleketi değil mi, kendi de Malatyalı değil mi? açıklamasını yapmıştı. Nisan ayında patlak veren ve aylarca gündemden düşmeyen olayla ilgili aralarında vali yardımcısının da bulunduğu 4 bürokrat görevden alınmıştı.
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
İlgili Haberler
GAZETECİLERE DESTEK YÜRÜYÜŞÜNE MÜDAHALE: POLİS PARKI ABLUKAYA ALDI
EV SAHİPLERİ DİKKAT: 31 MART SON GÜN, CEZA KAPIDA
CEYLAN ERTEM’DEN KADIKÖY ÇAĞRISI: “GAZETECİLERİ YALNIZ BIRAKMAYIN”
TİNY HOUSE DAHİL: TARLAYA EV YAPMAK İSTEYENLERİ BEKLEYEN BÜYÜK ENGEL
CHP MİTİNGİNDE SERT ÇIKIŞ: ÖZEL’DEN YALIM GÖRÜNTÜLERİNE VE İKTİDARA TEPKİ
BAHÇELİ SESSİZLİĞİ BOZDU: İZZET ULVİ YÖNTER NEDEN AYRILDI?
DONALD TRUMP: “SANIRIM İRAN’DA REJİMİ DEĞİŞTİRDİK… SIRADA KÜBA VAR”
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İZZET ULVİ YÖNTER İSTİFA ETTİ
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARİFEYİ DEĞİŞTİRDİ: YENİ DÜZENLEME RESMİ GAZETE’DE
MİLLİ EĞİTİM’DEN EK ATAMA DUYURUSU: BAŞVURULAR 28-30 MART’TA
ABB’DE KRİTİK DOSYA: YARGI SÜRECİ BAŞLADI, TARTIŞMA BÜYÜYOR
İMRALI ZİYARETİ TAMAMLANDI: DEM PARTİ HEYETİ GERİ DÖNDÜ
CHP LİDERİNDEN OPERASYON TEPKİSİ: “SALDIRI ALTINDAYIZ”
TRUMP’IN SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ: HAMANEY İDDİASI, SOMALİLERE HAKARET
ORTADOĞU’DA KRİTİK GECE: RİYAD VE KUVEYT İÇİN SALDIRI İDDİASI
HATAY’IN GÜNDEMİ ANKARA’YA TAŞINDI
ÜNLÜ İSİMLERİN YER ALDIĞI UYUŞTURUCU DOSYASINDA KARAR: 4 KİŞİ TUTUKLANDI
İBB DAVASINDA SAHTE BASIN KARTI İDDİASI: GÖRÜNTÜ ÇEKEN KİŞİ TUTUKLANDI
OSMAN KAVALA AİHM’DE KONUŞTU: “TUTUKLULUĞUM SİYASİ VE AĞIR HAK İHLALİ”
Yükleniyor
GAZETECİLERE DESTEK YÜRÜYÜŞÜNE MÜDAHALE: POLİS PARKI ABLUKAYA ALDI
BAKAN AKIN GÜRLEK’TEN DİYANET’E: “ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
CEYLAN ERTEM’DEN KADIKÖY ÇAĞRISI: “GAZETECİLERİ YALNIZ BIRAKMAYIN”
TİNY HOUSE DAHİL: TARLAYA EV YAPMAK İSTEYENLERİ BEKLEYEN BÜYÜK ENGEL
CHP MİTİNGİNDE SERT ÇIKIŞ: ÖZEL’DEN YALIM GÖRÜNTÜLERİNE VE İKTİDARA TEPKİ
AKP’Lİ BELEDİYE BAŞKANINDAN İSTİFA KARARI: “MAHKEME SONUCUNU BEKLEYECEĞİM”
ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İŞÇİ NEDEN HEDEFTE?
- Pazar 16.5 ° / 10.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 15.5 ° / 7.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Salı 16.9 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı




