Tarih: 07.11.2020 16:00

AKP'DE TOPLU İSTİFALAR MI GELİYOR? 

Facebook Twitter Linked-in

AKP'de teşkilatlarında büyük bir huzursuzluk yaşanıyor. AKP teşkilatları, halkın ekonomi yönetiminden şikayetçi olduğunu ancak parti içerisindeki yetkililerin buna kulak tıkadığı belirtiliyor. Partide Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı eleştiremeyenlerin, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak üzerinden eleştirilerini dile getirdikleri ifade ediliyor.
AKP teşkilatlarının; ekonominin savrulduğunu, Bakan Albayrak'ın yönetemediğini yetkili isimler aracılığı ile Beştepe'ye uzun süredir ilettiği ancak değişen bir şeyin olmadığı öne sürülüyor.
Erdoğan'ın teşkilatlara yaptığı, 'akrabalarınızı, aynı aşiretten olduğunuz isimleri yönetime almayın' uyarısı için teşkilatların, Albayrak örneğini verdiği, o zaman görevden alınması gerektiğini kendi aralarında konuştukları belirtiliyor.
'İNSANLARIN YÜZÜNE NASIL BAKACAĞIZ'
'Her kesimden insanımızın evine, işyerin, her yere bizzat gidin. Telefonunuz 24 saat açık olsun, cevap veremediğinizde mutalaka dönün. Halktan kopuk yönetici olmaz, fuzili makam işgal etmesin' talimatlarının da AKP teşkilatlarını kara kara düşündürüdüğü, 'bu ekonomi ile nasıl insanların yüzüne bakacağız' dedikleri iddia ediliyor.
'ALBAYRAK İÇİN PR ÇALIŞMASI'
Albayrak'ın AKP'li milletvekili ile bir araya geldiği BBC Türkçe tarafından haberleştirilmiş yalanlama gelmemişti. 
O toplantıların devamının geleceği, Albayrak için PR çalışması olduğu belirtildi.
EN AZ 20 VEKİL İSTİFAYA HAZIRLANIYOR
AKP'de yakın zamanda istifa dalgasının başlayacağı, en az 20 vekilin istifa hazırlandığı Ankara kulislerinde konuşuluyor.

KAYNAK:krttv.com.tr




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —