Tarih: 08.06.2020 22:37

AKP'DE İSTİFA!

Facebook Twitter Linked-in

AKP'nin eski Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Twitter'dan yaptığı açıklamada 1 ay önce atandığı AKP'nin Medya ve Tanıtım Başkan Yardımcılığı'ndan istifa ettiğini açıkladı. AKP'li Mahir Ünal'la yürttükleri görevden istifa eden Tayyar, aktif siyaseti de bırakacağını söyledi.
Şamil Tayyar'ın istifa edip, aktif siyaseti bıraktığını açıkladığı ifadeler şöyle:
'Birlikte görev yaptığım Tanıtım ve Medya Başkanımız Mahir Ünal‘la istişare sonucunda ‘yardımcılık’ görevinden ayrıldım. Nasip olursa mesleğime dönüyorum. Aktif siyaseti bırakıyorum. Bize güvenen tüm dostlara sevgi ve muhabbetle.'
İşte Şamil Tayyar'ın Twitter'dan yaptığı o paylaşım:


DOĞU PERİNÇEK'İ HEDEF ALMIŞTI
“Erdoğan İslami Kemalist oldu’ diyen Doğu Perinçek'i Twitter hesabından hedef alan Şamil Tayyar, 'Cumhurbaşkanımıza ‘İslamcı Kemalist’ diye rol biçen, AK Parti’nin akıl danesiymiş gibi rol çalan Perinçek ve avanesini uyarayım' diye yazmıştı.
Tayyar aynı tweet'inin devamında sadece FETÖ karşıtlığının Perinçek'i değerli kılmayacağını ifade ederek 'İlave meziyetlere ihtiyaç var' demişti.
Şamil Tayyar'ın 'ilave meziyetler' sıralaması ise şöyle olmuştu:
1- Haddinizi bileceksiniz.
2- Darbe seçmeyeceksiniz.
3- Milli olacaksınız.'
İşte o paylaşım:


AYDINLIK'TAN SERT YANIT
Şamil Tayyar'ın sözlerine, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel çok sert bir yanıt vermişti.
İlker Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Tayyar'ın arşivini açmıştı. Tayyar'ın 'Benim tek referans noktam var, o da sayın Fethullah Gülen’dir, Hocaefendidir' sözlerinin yer aldığı bir videoyu 'rt' eden Yücel, bir başka paylaşımında da yine Tayyar'a yüklenmişti.
İlker Yücel, Tayyar'a, 'Otur oturduğun yerde' diyerek çıkışmıştı. Yücel, 'Ak Partililere göre 'Her an karşı tarafa geçebilecek karaktersizin teki'sin. Otur oturduğun yerde. Uyarıyormuş. Senin gibi niteliksiz adamların dönemi bitiyor' diye belirtmişti.
İşte o paylaşımlar:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —