AK PARTİ'Lİ YAYMAN: "BABACAN VE DAVUTOĞLU'NUN O MASADAN KALKMASI LAZIM"

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın Cumhurbaşkanlığı adayı için sıraladığı üç ölçüye işaret ederek "Bu açıklamaya göre Say?

GÜNDEM 14.04.2022 09:53:24 0
AK PARTİ

Hatay/İskenderun

Yayman, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, hafta sonunda Hatay'da vatandaşların kendisinden zamlar ve fiyat kontrolleri konusunda talepleri olduğunu anlattı.'Türkiye güllük gülistanlık' demediklerini belirten Yayman, 'Bu problemlerin çözümü için AK Partimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vardır. Nasıl ki son 20 yılda bütün problemleri çözerek geldiysek, bütün engelleri aşarak geldiysek, bu hayat pahalılığını da engelleyeceğiz.' diye konuştu.

'Türkiye öldü, bitti, tarımı mahvoldu' diyenlere Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütünün rakamlarıyla cevap vermek istediğini kaydeden Yayman, 'Türkiye, tarımsal üretim bakımından Avrupa'da birinci sıradadır. Dünyada ilk ondayız. Sebze üretiminde dünyada dördüncü, meyve üretiminde dünyada altıncı, kuru incir, kuru kayısı, kuru üzüm üretiminde dünyada birinci, kavun, karpuz, vişne, pırasa, nohut üretiminde dünyada ikinci sıradayız. 'Türkiye'de tarım yok oldu' diyenlere bu rakamlar bazı gerçekleri ortaya koymaktadır.' ifadelerini kullandı.

'Dış güçlerin istediği altılı masanın adayı olacak'Altı siyasi parti liderinin görüşmeleri sonucunda bütün beklentilerin fos çıktığını dile getiren Yayman, 'Her görüşmenin sonunda masanın altına bir tane saatli bomba yerleştirenler, önümüzdeki günlerde bu bombaları tek tek patlatacaktır. Ne zaman patlatacaktır, kendi aday olmadığı zaman.' dedi.Yayman, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı adayı için sıraladığı üç ölçüye işaret ederek 'Bu açıklamaya göre, Sayın Babacan ve Davutoğlu'nun o masadan kalkması lazım. Kendi aralarında dahi anlaşamayanlar yarın bir gün Türkiye'nin yönetimi konusunda hangi sözü söyleyecekler?' diye sordu.

Demokrat Partinin, 'Yeter söz milletindir' diyenlerin partisi olduğunu vurgulayan Yayman, şöyle devam etti:'Böyle bir tarihe, isme, hafızaya, siyasal sembolizme sahipken, Demokrat Partiyi CHP'nin masasında garnitür yapanları milletimiz, tarih, siyaset affetmez. Gündelik çıkarlar uğruna Demokrat Partinin ismini CHP ile yan yana getirenleri, rahmetli Adnan Menderes mezarından çıkıp gelse, partiden apaçık kovardı ve kahrından bir daha ölürdü. Sayın Uysal, bunu Demokrat Partiye yapmaya hakkınız yoktur.

Amacınız vekil olmaksa bu başka ama eğer amacınız tarihi misyonunuza uygun davranmaksa buna uygun davranmanızı bütün milletimiz sizden beklemektedir. Millet İttifakı'nın adayını altılı masa belirlemeyecek. Seçime yaklaşınca dış güçler, altılı masaya büyükelçiler vasıtasıyla bir zarf verecekler ve altılı masanın dediği değil, dış güçlerin istediği altılı masanın adayı olacak.''Dezenformasyon Yasası' yakında parlamento gündemindeSosyal medya ile ilgili ismi 'Dezenformasyon Yasası' olan bir düzenleme yaptıklarını belirten Yayman, bu düzenlemeyi yakın zamanda parlamento gündemine getireceklerini bildirdi.Yayman, hem dezenformasyonla mücadele konusunda Avrupa'da ne varsa onun yapılacağını hem de internet medyasıyla ilgili düzenlemelerin çok yakın zamanda Meclis'in takvimine gireceğini vurguladı.
 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17

46 ÇOCUĞA İSTİSMARLA GÜNDEME GELMİŞTİ: ENSAR VAKFI'NDAN "OKULLARDA DİN EĞİTİMİ" PROGRAMI

HATİMOĞULLARI: “DEVLETİN ALEVİ’Sİ YAPAMAYACAKSINIZ – BİZİ BİÇİMLENDİREMEZSİNİZ!

“İBB İDDİANAMESİ: ‘ORMAN KANUNU’NA MUHALEFET’LE YARGILIYORLAR, AYNI SUÇU AKP’Lİ BELEDİYELER İŞLEYİNCE SES ÇIKMADI!”

GECE YARISI ZAMMI: AKARYAKIT FİYATLARI BİR KEZ DAHA DEĞİŞTİ

TELE 2 HABER, KAYYUMUN YAYINA SON VERDİĞİ SAATTE ALKIŞLARLA YAYINA BAŞLADI

ERGÜNEŞ FIRTINASI: SEÇİLEMEYEN HSK ÜYESİ, JET HIZLA AKP İLÇE BAŞKANI!

'İSTANBUL İDDİANAMESİ' İNTERNET SİTESİ VE X HESABI ERİŞİME ENGELLENDİ

KIBRIS İÇİN TARİHİ DİPLOMASİ: ALMANYA DEVREYE GİRİYOR

EV SAHİBİ OLMA UMUDU: SOSYAL KONUTTA BAŞVURULAR YAĞIYOR

HATAY’DA YİNE SEL: “HİZMET GELECEK” DENİLDİ, ALTYAPI HÂLÂ YOK

İMAMOĞLU'NUN SOSYAL MEDYA HESABINA İKİNCİ DEFA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

ARINÇ CEZAEVİNDE: “DEMİRTAŞ VE KAVALA BU ÜLKENİN YENİDEN KUCAKLAŞMASINI İSTİYOR”

CHP’Lİ ÜNSAL: KADIN BAŞKAN OLARAK  ZORBALARA İZİN VERMEYECEĞİM!

“ANKARA’DA ELÇİLİK KRİZİ: ESAD ÖDEMEMİŞ, ŞARA ÇÖZÜM ARIYOR!”

“MERKEZ BANKASI ANKETİNDE ALARM: YIL SONU ENFLASYON BEKLENTİSİ YENİDEN YÜKSELDİ!”

“ANKARA’DA YÜREK YAKAN TÖREN: 20 ASKER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI”

HATAY’DA STRATEJİK HAMLE: HBB MECLİSİ BORÇLANMAYI AÇTI, BEDESTEN’İ KİRAYA VERDİ!

SAVCILIK AÇIKLADI: DÖRT ŞİRKETE DAHA KAYYUM ATANDI

MENZİL’DE SİYASİ FAY HATTI: ERDOĞAN–ARINÇ REKABETİ DERİNLEŞİYOR!

ROJİN’İN ÖLÜMÜNDE SARSICI İDDİA: ATLETİNDE BAŞKA BİR KADININ KANI!

ORTAKÖY’DE ZEHİR ZİNCİRİ: İKİ ÇOCUĞUN ARDINDAN ANNE DE HAYATA TUTUNAMADI!

32 MİLYARLIK AKIŞ DEŞİFRE EDİLDİ: DEV PLATFORM TMSF DENETİMİNDE!

ÖZEL’İN GİZLİ TANIK ÇIKIŞI YARGIYI HAREKETLENDİRDİ: BAŞSAVCILIK YALANLADI!

ERHÜRMAN ANKARA’DA KONUŞTU: RUM TARAFI BİZİ YOK SAYDIKÇA KRİZ DERİNLEŞİR!

TÜRK YANGIN UÇAĞI HIRVATİSTAN’DA DÜŞTÜ: BAKIM İÇİN GİTTİ, KARA HABERLE DÖNDÜ!

DİLOVASI’NDA ÖLEN KADINLARIN ÇALIŞTIĞI FABRİKANIN PATRONU TANIDIK ÇIKTI!

SİLİVRİ’DE KAOS: İBB DAVASI ADALET SİSTEMİNİ TIKADI!

İSTANBUL YİNE SALLANDI! MERKEZ ÜSSÜ SİLİVRİ!

MHP’Lİ BAŞKANDAN SKANDAL HAREKET! KAN PARASINI BELEDİYE BÜTÇESİNDEN KARŞILAMIŞ!

AZİZ İHSAN AKTAŞ CİNSEL TACİZDEN SABIKALI ÇIKTI

Yükleniyor


HATİMOĞULLARI: “DEVLETİN ALEVİ’Sİ YAPAMAYACAKSINIZ – BİZİ BİÇİMLENDİREMEZSİNİZ!

“İBB İDDİANAMESİ: ‘ORMAN KANUNU’NA MUHALEFET’LE YARGILIYORLAR, AYNI SUÇU AKP’Lİ BELEDİYELER İŞLEYİNCE SES ÇIKMADI!”

TELE 2 HABER, KAYYUMUN YAYINA SON VERDİĞİ SAATTE ALKIŞLARLA YAYINA BAŞLADI

ERGÜNEŞ FIRTINASI: SEÇİLEMEYEN HSK ÜYESİ, JET HIZLA AKP İLÇE BAŞKANI!

'İSTANBUL İDDİANAMESİ' İNTERNET SİTESİ VE X HESABI ERİŞİME ENGELLENDİ

KIBRIS İÇİN TARİHİ DİPLOMASİ: ALMANYA DEVREYE GİRİYOR

EV SAHİBİ OLMA UMUDU: SOSYAL KONUTTA BAŞVURULAR YAĞIYOR

  • Pazar 17.3 ° / 8 ° false
  • Pazartesi 18.3 ° / 8 ° Güneşli
  • Salı 20.1 ° / 8.6 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7