Tarih: 28.04.2020 19:36

AFRİN’DE PATLAMA! MSB: PKK/YPG SİVİLLERİ HEDEF ALDI

Facebook Twitter Linked-in

Suriye’nin Afrin ilçesinde patlama meydana geldi. Milli Savunma Bakanlığı, Raco yolu üzerindeki patlamayla ilgili 'İnsanlık düşmanı PKK/YPG, Afrin’de yine masum sivilleri hedef aldı. İlk belirlemelere göre en az 35 masum sivili katletti, 30’dan fazla sivili de yaraladı' dedi. 

Suriye’nin Afrin ilçesinde şiddetli patlama meydana geldi.Milli Savunma Bakanlığı, Raco yolu üzerindeki patlamayla ilgili 'İnsanlık düşmanı PKK/YPG, Afrin’de yine masum sivilleri hedef aldı. Afrin şehir merkezinde sivillerin yoğun olduğu bir bölgede bomba yüklü yakıt tankeri ile saldırı düzenleyen teröristler, ilk belirlemelere göre en az 35 masum sivili katletti, 30’dan fazla sivili de yaraladı' dedi. 
Patlamanın yaşandığı bölgedeki dükkan ve araçlarda büyük hasar meydana geldi. Yaralılar Afrin merkezindeki hastanelere kaldırıldı.

MSB: AFRİN’DE HAYATINI KAYBEDEN SAYISI 40’A YÜKSELDİ

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin Afrin ilçesindeki patlamada hayatını kaybeden sayısının 40’a, yaralı sayısının da 47’ye yükseldiğini açıkladı. Bakanlık ölenlerden 11’nin çocuk olduğunu belirtti.

Suriye’nin Afrin ilçesinde Raco yolu üzerinde patlama meydana geldi. Milli Savunma Bakanlığı, saldırın PKK/YPG tarafından gerçekleştirildiğini açıklarken, “Afrin’de masum sivillere yönelik düzenlediği bombalı araç saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 11’i çocuk olmak üzere 40’a, yaralıların sayısı ise 47’ye yükseldi” dedi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —