GALATASARAY'DAN MAURO ICARDİ'NİN GİDECEĞİ İDDİALARINA YANIT!

GALATASARAY

Erden Timur'un Galatasaray'daki görevinden istifa etmesinin ardından Mauro Icardi'nin de takımdan ayrılacağı iddiaları gündeme gelmişti.

 Galatasaray Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyesi Nihat Kırmızı, konuya ilişkin iddiaları cevap verdi.
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un görevinden istifa etmesinin ardından Sarı-Kırmızılıların yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin de takımdan ayrılacağı iddiaları gündeme geldi.
Konuya ilişkin Galatasaray Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyesi Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi. Nihat Kırmızı, Icardi ile ilgili açıklamasında, "İhtimal dahilinde değil. Adı üstünde iddia. Bizim sözleşmeli futbolcumuz. Bunlar camianın kafasını karıştırmak için ortaya bilinçli iddialar." dedi.
"ICARDI GALATASARAY'DA ÇOK MUTLU"
Kırmızı açıklamasının devamında ise, "Biz şampiyon ve en güçlü takımız. Görüyorsunuz rakibimiz bizi yakalamak için Mourinho'yu getirdi, çok çaba sarf ediyorlar. Ama biz çok daha güçlü olacağız. Icardi, Galatasaray'da çok mutlu gitmesi söz konusu değil. Tüm oyuncular Galatasaray'ın oyuncusudur, kişilerin değil" şeklinde konuştu.
"ERDEN TİMUR YÖNETİCİLİKTEN AYRILMIŞ OLABİLİR AMA G.SARAYLILIKTAN ASLA"
Erden Timur'un ayrılığıyla ilgili de konuşan Kırmızı, "Erden Timur çok başarılı oldu. Sevilen bir sima. Takdir hakkını kullandı. Kişisel olarak devam etmesini isterdim. Bizim en önemli eksiğimiz süreklilik. Erden Timur yöneticilikten ayrılmış olabilir, ama Galatasaraylılıktan asla ayrılmaz." ifadelerini kullandı.