FETÖ'NÜN CENAZESİNDE TARTIŞMA YARATAN GÖRÜNTÜ! FOTOĞRAFTAKİ KİŞİ ADİL ÖKSÜZ MÜ?

FETÖ

FETÖ'nün dün yapılan cenaze töreninde, TSK'nın sözde imamı, firari örgüt üyesi Adil Öksüz'ün de yer aldığı iddia edildi. Törende kaydedilen bir görüntüde yer alan kişinin Öksüz'e benzerliği dikkat çekti.

ABD’de FETÖ elebaşı için cenaze töreni yapıldı. Törende, TSK imamı ve 15 Temmuz hain darbe girişiminin firari ismi Adil Öksüz’ün de yer aldığı iddia edildi. Elebaşının cenazesindeki kaydedilen bir görüntü, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

ŞAPKA, GÖZLÜK VE MASKELERLE GİZLENMEYE ÇALIŞTILAR
20 Ekim'de ölen FETÖ elebaşı Gülen'in New Jersey eyaletindeki Skylands Stadium’da cenazesine katılan FETÖ üyelerinin bazıları, taktıkları şapka, gözlük ve maskelerle gizlenmeye çalıştı.

ÖRGÜT ÜYELERİ WHATSAPP’TAN UYARILDI

FETÖ elebaşı için toplanma yerinin bilgileri son saatlere kadar gizli tutulurken, saatler öncesinde örgütün WhatsApp gruplarından bilgilendirme yapıldı.Söz konusu bilgilendirme mesajında, elebaşı Gülen'in cenazesine katılacak örgüt mensuplarına, yanlarına yüzlerini gizleyebilecek eşyalarını almaları tavsiye edildi.

Mesajda, "Maske, şapka ve gözlük takın. TR basını olacak. Güvenlik olacak. QR kodu ile stadyuma giriş yapılacak." ifadesi yer aldı.Öğlen saatlerinde stadyuma akın eden FETÖ mensuplarının şapka ve maskelerle yüzlerini kapadığı, açıkta kalan göz bölgelerini de gözlük takarak gizlenmeye çalıştıkları gözlendi.Sarı yelekli bazı örgüt mensupları da basın mensuplarını görünce yüzlerini elleriyle gizlemeye çalıştı.

TÖRENDE ADİL ÖKSÜZ DE VARDI İDDİASI

FETÖ lideri Gülen'in cenaze töreninde yıllardır ortaya çıkmayan hain Adil Öksüz’ün de bulunduğuna dair görüntüler sosyal medyada gündem oldu...
Tabutun arkasındaki kişinin, 15 Temmuz hain darbe girişiminin kilit ismi ve örgütün TSK imamı olan Adil Öksüz olduğu iddia edildi.