Tarih: 08.06.2024 12:01

FENERBAHÇE KONGRESİNDE GERGİNLİK! AZİZ YILDIRIM STADI TERK ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe’de iki gün sürecek Seçimli Olağan Genel Kurul gerginlikle başladı. Seçimli Genel Kurulu oylamayla Ali Koç’un önerdiği Vefa Küçük yönetmesine karar verildi. Oylama sonrası Ülker Stadyumu’nda Vefa Küçük tezahüratları yapıldı.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım bu seçime tepki göstererek kürsüye çıktı. Bu sırada Vefa Küçük, Yıldırım’a “Kürsü işgal edilmiştir, kürsüyü boşaltıyoruz” dedi. Yıldırım, Küçük’e “Ben konuşurum, sen oraya seçilmeden oturdun” diye yanıt verdi.

Ali Koç ve Aziz Yıldırım bu sırada bir süre kürsü önünde konuştu.Küçük sonra Yıldırım’a 1 dakikalık konuşma hakkı verdi. Bu durum Yıldırım yanlısı kongre üyeleri tarafından protesto edildi. Söz alan Yıldırım ise kongreyi terk edeceğini açıkladı.

Yıldırım şu ifadeleri kullandı: “Sevgili Fenerbahçeliler, bir dakika beni dinleyin. Burada Fenerbahçe’ye yakışan bir seçim olmasını istiyoruz ama seçim başkanlığı seçimi gayri demokratik bir şekilde gerçekleşti. Ben buradan ayrılıyorum. Yarın oy atmaya geleceğim. Benim arkadaşlarımdan isteyen kalabilir.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —