ESKİ DANIŞMANI, MANSUR YAVAŞ'IN KENDİSİNE GÖNDERDİĞİ MESAJI PAYLAŞTI
Mansur Yavaş'ın eski basın danışmanı Volkan Gültekin, katıldığı programda Yavaş'ın kendisine ilettiği mesajı okudu.
Buna göre kendi siyasi haritası olduğunu belirten Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu'na yapılan hukuksuzlukların karşısında durduğunu ancak kimsenin 'yedeği' olmayacağını ifade etti.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın eski basın danışmanı Volkan Gültekin, Habertürk TV'de katıldığı programda Yavaş'ın kendisine gönderdiği mesajı okudu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yarın Ankara’da düzenleyeceği halk buluşmasına katılmayacağını doğrulayan Mansur Yavaş, konuyla ilgili ilettiği mesajda "Ekrem başkana yapılacak hukuksuzlukların sonuna kadar karşısında olacağım. Ayrıca kimsenin yedeği değilim, kendimi o konuma düşürmem" açıklamasında bulundu.
"KENDİ YOL HARİTAM VAR"
Partinin aldığı karara saygı duyduğunu ve parti içinde 'dağınıklık' algısı oluşturacak bir hava yaratmaktan kaçındığını bir kez daha vurgulayan Mansur Yavaş, "benim de kendi siyasi yol haritam var. Bunları günü geldiğinde oturup konuşacağımız daha önce de ifade etmiştim" dedi.
"KİMSENİN YEDEĞİ DEĞİLİM"
Mansur Yavaş'ın gönderdiği mesaj şu şekilde:
"Ben siyasete Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde başlamadım. Yıllardır siyaset yapıyorum. Bugüne kadar bildiğim doğruları söylemekten çekinmedim, kimsenin kuyusunu kazmadım, kimsenin derdinden sevinç üretmedim. Bir siyasetçi hakkında 'ona yasak gelsin de onun yerine ben geçeyim' diye düşünüyor demek hem o siyasetçiye çok büyük bir ayıptır hem de bana karşı yapılmış çok büyük bir terbiyesizliktir.
Ekrem başkana yapılacak hukuksuzlukların sonuna kadar karşısında olacağım. Ayrıca kimsenin yedeği değilim, kendimi o konuma düşürmem. Bu insani açıdan da siyasi açıdan da hem bana hem Ekrem başkana ayıptır, benim açımdan kabul edilebilir bir şey değil.
Parti bir karar aldı ve ben buna saygı duyuyorum. Tartışmaların içerisinde yer almayacağım ve CHP’yi dağınık görüntüye sokacak şekilde kendimi asla konumlandırmayacağım. Ekrem Başkan benim yol arkadaşımdır. Ancak benim de kendi siyasi yol haritam var. Bunları günü geldiğinde oturup konuşacağımız daha önce de ifade etmiştim. Elbette toplantıya hayırlı olsun mesajımızı yollayacağız. Ancak cumartesi günkü toplantıya doğal olarak şu an için katılmayı düşünmüyorum."
YAVAŞ, İMAMOĞLU'NU MAKAMINDA AĞIRLAYACAK
Gültekin, yarın saat 11.00'de Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'nun ABB'de bir araya geleceğini söyledi.Yavaş'ın İmamoğlu'nu makamında ağırlayacağını belirten Gültekin, İmamoğlu'na çiçek takdiminde bulunulacağını ve "hayırlı olsun" mesajı verileceğini ifade etti.
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
İlgili Haberler
CHP MİTİNGİNDE SERT ÇIKIŞ: ÖZEL’DEN YALIM GÖRÜNTÜLERİNE VE İKTİDARA TEPKİ
BAHÇELİ SESSİZLİĞİ BOZDU: İZZET ULVİ YÖNTER NEDEN AYRILDI?
DONALD TRUMP: “SANIRIM İRAN’DA REJİMİ DEĞİŞTİRDİK… SIRADA KÜBA VAR”
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İZZET ULVİ YÖNTER İSTİFA ETTİ
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARİFEYİ DEĞİŞTİRDİ: YENİ DÜZENLEME RESMİ GAZETE’DE
MİLLİ EĞİTİM’DEN EK ATAMA DUYURUSU: BAŞVURULAR 28-30 MART’TA
ABB’DE KRİTİK DOSYA: YARGI SÜRECİ BAŞLADI, TARTIŞMA BÜYÜYOR
İMRALI ZİYARETİ TAMAMLANDI: DEM PARTİ HEYETİ GERİ DÖNDÜ
CHP LİDERİNDEN OPERASYON TEPKİSİ: “SALDIRI ALTINDAYIZ”
TRUMP’IN SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ: HAMANEY İDDİASI, SOMALİLERE HAKARET
ORTADOĞU’DA KRİTİK GECE: RİYAD VE KUVEYT İÇİN SALDIRI İDDİASI
HATAY’IN GÜNDEMİ ANKARA’YA TAŞINDI
ÜNLÜ İSİMLERİN YER ALDIĞI UYUŞTURUCU DOSYASINDA KARAR: 4 KİŞİ TUTUKLANDI
İBB DAVASINDA SAHTE BASIN KARTI İDDİASI: GÖRÜNTÜ ÇEKEN KİŞİ TUTUKLANDI
OSMAN KAVALA AİHM’DE KONUŞTU: “TUTUKLULUĞUM SİYASİ VE AĞIR HAK İHLALİ”
KÖRFEZ’DE GERİLİM TIRMANIYOR: 3 ÜLKE İRAN KAYNAKLI SALDIRILARA MÜDAHALE EDİYOR
TÜRKİYE’NİN MALİ KARNESİ MASADA: ŞİMŞEK’TEN RİSK AÇIKLAMASI
AKBELEN’DE 5 BİN ZEYTİN AĞACI İÇİN SÖKÜM KARAR
İSTANBUL AÇIKLARINDA KRİTİK OLAY: PETROL TANKERİNE DRON VE İDA SALDIRISI
KALBİMİZ SANTRADA: TÜRKİYE-ROMANYA MAÇINDA İLK 11’LER BELLİ OLDU
Yükleniyor
CHP MİTİNGİNDE SERT ÇIKIŞ: ÖZEL’DEN YALIM GÖRÜNTÜLERİNE VE İKTİDARA TEPKİ
AKP’Lİ BELEDİYE BAŞKANINDAN İSTİFA KARARI: “MAHKEME SONUCUNU BEKLEYECEĞİM”
ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İŞÇİ NEDEN HEDEFTE?
DONALD TRUMP: “SANIRIM İRAN’DA REJİMİ DEĞİŞTİRDİK… SIRADA KÜBA VAR”
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İZZET ULVİ YÖNTER İSTİFA ETTİ
AKIN GÜRLEK’TEN YARGI ELEŞTİRİLERİNE YANIT
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARİFEYİ DEĞİŞTİRDİ: YENİ DÜZENLEME RESMİ GAZETE’DE
- Pazar 16.5 ° / 10.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 15.5 ° / 7.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Salı 16.9 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı



