ESKİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ METİN KÜLÜNK'TEN ERDOĞAN'A ÇAĞRI: 'SERVETLERİNE SERVET KATTILAR'

ESKİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ METİN KÜLÜNK

Eski AKP MKYK Üyesi Metin Külünk, "31 Mart'tan sonra sayın Erdoğan'ın sosyolojisi eriyor. Sokak artık, 'Cumhurbaşkanımız çok iyi, etrafı çok kötü' cümlesini aştı.

Üzülerek ifade ediyorum; 3-4 sene evvelki Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güven aşağı doğru iniyor" dedi. 12punto'da "Özge Uzun ile Filtresiz" programına katılan Külünk, ekonomik sıkıntılardan söz ederek, "Sayın Erdoğan emekçinin, işçinin, esnafın, dar gelirlinin, çiftçinin, köylünün her an yanında duran abisiydi, kardeşiydi, 'Bizim Erdoğan'dı, 'Bizim Tayyip'ti. Burası en güçlü stratejik noktaydı" diye konuştu.

Eski AKP MKYK Üyesi Metin Külünk, "31 Mart'tan sonra sayın Erdoğan'ın sosyolojisi eriyor. Sokak artık, 'Cumhurbaşkanımız çok iyi, etrafı çok kötü' cümlesini aştı. Üzülerek ifade ediyorum; 3-4 sene evvelki Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güven aşağı doğru iniyor" dedi. 

12punto'da "Özge Uzun ile Filtresiz" programına katılan Külünk, ekonomik sıkıntılardan söz ederek, "Sayın Erdoğan emekçinin, işçinin, esnafın, dar gelirlinin, çiftçinin, köylünün her an yanında duran abisiydi, kardeşiydi, 'Bizim Erdoğan'dı, 'Bizim Tayyip'ti. Burası en güçlü stratejik noktaydı" diye konuştu.