ERZİN BELEDİYE BAŞKANI ELMASOĞLU’NDAN SUÇ DUYURUSU

ERZİN BELEDİYE BAŞKANI ELMASOĞLU’NDAN SUÇ DUYURUSU

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, ilçede yapılması planlanan kimyasal tesis ile ilgili Hatay Adliyesi’ne gelerek suç duyurusunda bulundu.

Elmasoğlu yaptığı açıklamada; “Burnaz Plajımızda Yapılmak İstenen Polipropilen Plastik Fabrikası İçin Verilen Çed Olumlu Kararının İptali İçin Erzin Belediyesi Olarak Yürütmeyi Durdurma Talepli Davamızı Açtık. Diğer Yandan Ernar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi,Erzin Sulama Koop.,Erzin Yeşilkent Sulama Koop,Erzin Gönüllüleri Derneği Olarak da Vekaleten Hemşehrimiz Av.Ümit Arif Özsoy Tarafından Ayrı Bir Çed İptali Davası Açılmış Olup Dilekçelerin Hazırlanmasında Emeği Geçen Av.Ümit Arif Özsoy’a Teşekkür Ediyorum.” diye konuştu.

Hukuki ve Demokratik Mücadelemiz Devam Edeceğini söyleyen Elmasoğlu; ”Burnaz Plajımızda Yapılmak İstenen Polipropilen Plastik Fabrikası İçin Verilen Çed Olumlu Kararının İptali İçin Erzin Belediyesi Olarak Yürütmeyi Durdurma Talepli Davamızı Açtık. Diğer Yandan Ernar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi,Erzin Sulama Koop.,Erzin Yeşilkent Sulama Koop,Erzin Gönüllüleri Derneği Olarak da Vekaleten Hemşehrimiz Av.Ümit Arif Özsoy Tarafından Ayrı Bir Çed İptali Davası Açılmış Olup Dilekçelerin Hazırlanmasında Emeği Geçen Av.Ümit Arif Özsoy’a Teşekkür Ediyorum. Hukuki ve Demokratik Mücadelemiz Devam Edecek” ifadelerini kullandı.