Tarih: 21.08.2024 15:56

EREN ERDEM CHP'DEN İSTİFA ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Eski CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinin kendisini disiplin kuruluna sevk ettiğini duyurdu. Erdem, CHP’den istifa ettiğini açıkladı.

X hesabından yaptığı paylaşımda, “Geçmişte, 5’li çetelerle ilişkili olduğu yönünde iddialar olan kişilerin CHP Belediye Başkanı adayı yapılmaması yönündeki çağrım ve bu çağrım akabinde; herkesçe malum bir kişi olan Murat Ongun’un ‘ücret karşılığı istihdam edilmiş anonim hesaplarla’ şahsımı hedef alması üzerine gösterdiğim tepki sebebiyle, partim tarafından disipline sevk edilmiş bulunuyorum!

Bu bağlamda, henüz ilçe başkanı iken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na küfür ettiği için, bir belediye başkanı tarafından ödüllendirilip ‘YDK Başkanı’ yapılan bir şahsa irademi teslim edemem! Bu sebeple, mensubiyetinden onur duyduğum partimden istifa ediyorum” dedi.
 


BASINA VE KAMUOYUNA…

1-) Geçmişte, 5’li çetelerle ilişkili olduğu yönünde iddialar olan kişilerin “CHP Belediye Başkanı adayı” yapılmaması yönündeki çağrım, ve bu çağrım akabinde; herkesçe malum bir kişi olan MURAT ONGUN’un “ücret karşılığı istihdam edilmiş anonim hesaplarla”… pic.twitter.com/aNmGGol4qM

— Eren Erdem (@erenerdemnet) August 20, 2024


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —