ERDOĞAN SEÇİM İÇİN 2028'İ İŞARET ETTİ…

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim için 2028 yılına işaret ederek, yüzde 50 oy oranını hedeflediklerini belirtti. Erdoğan, partisinin oylarının arzu ettiği seviyelerde olmadığını belirtti.

GÜNDEM 2.02.2025 21:06:00 0
ERDOĞAN SEÇİM İÇİN 2028

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin İstanbul İl Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi'ne katıldı.Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Şayet bugün oylarımız arzu ettiğimiz seviyelerde değilse, kadınlara yeteri kadar etkin şekilde ulaşamıyor, kendimizi anlatamıyor, haneleri içeriden fethedemiyoruz demektir. Çünkü bu fethi ancak kadınlarımız yapabilir" ifadelerini kullandı.

Kadınlara seslenen Erdoğan, "Partimizi hak ettiği yere kadınlar taşıyacak. 2028 seçimlerinde yeniden yüzde 50 oy oranına ulaşmak istiyoruz. Bu hedefin tutturulmasında sizden beklentimiz büyüktür" diye konuştu.

MUHALEFETİ HEDEF ALDI

Açıklamasında muhalefeti de hedef alan Erdoğan, "Siz bakmayın muhalefetin hiç çalışmadan yiyip, içip sırtüstü yatarak 'armut piş ağzıma düş' mantığıyla iktidar beklemelerine. 22 yılı aşkın süredir bekliyorlar, bu kafayla giderlerse daha 22 yıl da beklerler 222 yıl da beklerler" dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti: "Milletimiz ülkenin kaderini bu kifayetsiz muhterislere asla bırakmaz. Kadınlar evlatlarının geleceğini bu iş bilmezlere kesinlikle emanet etmez. Kendi aralarında tepişmekten fırsat bulup ülkenin meselelerine kafa yormadıkça, akıllı uslu çözümlerle milletin huzuruna çıkmadıkça bunlar ancak 23 Nisan müsameresi tadında iktidarcılık oynarlar."

"LGBT SAPKINLIĞI TEŞVİK EDİLİYOR"

Açıklamasına "Küresel kültürün baronları tarafından LGBT sapkınlığı birçok alanda teşvik edilmekte ve özendirilmektedir" diyerek devam eden Erdoğan, "Erkeği erkek, kadını kadın, ikisini birden de insan olarak koruyup kollamak önümüzdeki dönemde uygulayacağımız politikaların ana eksenini oluşturmaktadır" ifadelerini kullandı.

CHP'YE YÜKLENDİ

Muhalefeti hedef almayı sürdüren Erdoğan, "İktidar değiştirip bizi yıkamadıkça azgınlaşıyorlar, çirkefleşiyorlar, seviyeyi her seferinde biraz daha aşağıya çekiyorlar. Ne söylem, ne politika, ne eylem seviyesinde bizimle boy ölçüşemeyince kamu görevlilerine, hakim, savcılarımıza, hatta bizatihi milletimizin kendisine hakaret etmeye başladılar" dedi.

Erdoğan, şunları söyledi: "Şehirlerine hizmetle mükellef oldukları kurumları parası ve personeliyle yaptıkları trajikomik şovların malzemesi haline getirdiler. Hırsları boylarını öylesine aşıyor ki artık gizlemekte zorlanıyorlar. Kendi partilerindeki garip ve kirli ayak oyunlarını Türkiye siyasetinin temel meselesi göstermeye kalkacak kadar gerçeklerden kopmuş haldeler."

CHP'ye yüklenen Erdoğan, "Karşımızda Türkiye'nin ana muhalefet partisi mi, yoksa sirk çadırı mı var inanın belli değil! Hallerine baktıkça gülsek mi, ağlasak mı bilemiyorum. Genel başkanı elinde kırmızı kartla ortada dolanıyor. Eski genel başkan, ona sarı kart göstererek oyuna girmeye çalışıyor. Sorun, kırmızı kart ne işe yarar bilmez. Sorun, sarı kart ne işe yarar onu da bilmez" diye konuştu.

Erdoğan, şunları kaydetti: "Belediyecilik hizmetleri bakımından sürekli irtifa kaybeden başkanlar ortada fol yok, yumurta yokken meçhul bir adaylık peşinde konuşyor. Her taraflarından yolsuzluk, hırsızlık, arsızlık, taciz fışkıran teşkilatlarındaki kokuşma ayyuka çıkmış durumda, ama sorsanız ilkeli siyaset, etkili muhalefet yapıyorlar."

SEÇİM İÇİN 2028'İ İŞARET ETTİ

Seçim için bir kez daha 2028'i işaret eden Erdoğan, şunları kaydetti: "Sosyal medya gazıyla bindirilmiş kıtaların tezahüratları eşliğinden koltuk rüyası görenleri uyandırmak için 'en etkili ilaç sandıktır' diyorlar. Bunun için 2028 cumhurbaşkanlığı ve 2029 mahalli idareler seçimlerine çok sıkı hazırlanmak mecburiyetindeyiz. Herhalde bu oyuna gelmeyiz. Biz seçimlerin ne zaman yapılacağını gayet iyi bilenlerdeniz. En küçük bir zafiyetin, en küçük bir rehavetin, en küçük bir gerilemenin bize en büyük maliyetler doğurabileceğini biliyoruz."


Anahtar Kelimeler: ERDOĞAN SEÇİM ' İŞARET
  • BIST 100

    9951,65%1,11
  • DOLAR

    36,02% 0,17
  • EURO

    37,18% 0,04
  • GRAM ALTIN

    3331,67% 0,72
  • Ç. ALTIN

    5362,88% 0,00

MANSUR YAVAŞ'TAN ÖN SEÇİM KARARI

DİYANET’TEN EKONOMİK KRİZ FETVASI

22 İLDE OPERASYON! TUTUKLAMALAR VAR

ADANA DEMİRSPOR BAŞKANI İSTİFA ETTİ

ÖCALAN'IN 15 ŞUBAT ÇAĞRISI RAFA MI KALKTI? ABDULKADİR SELVİ'DEN FLAŞ TARİH ÇIKIŞI

AKP'Lİ BAŞKAN ZİYARET ETTİĞİ EVE AYAKKABIYLA GİRDİ: TEPKİLERİN ARDINDAN FOTOĞRAFI SANSÜRLEDİ

FATİH ERBAKAN’DAN ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI

6 ŞUBAT DAVALARINDAN BİN 475 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE YARGILANAN CELAL ARIK TAHLİYE EDİLDİ

AKP’DE İKİNCİ BURGER KİNG KRİZİ! İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİRİLDİ

BAHÇELİ'DEN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN İLK AÇIKLAMA

GÜLTEKİN UYSAL: CUMHURBAŞKANI ADAYIYIM

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY MAÇINDA SAHADAN ÇEKİLDİ

BİRGÜN YÖNETİCİSİ GAZETECİLER SERBEST BIRAKILDI

BAKAN TEKİN MÜLAKATI BÖYLE SAVUNDU…

ÜÇLÜ GÖRÜŞME BUGÜN! MANSUR YAVAŞ ÖN SEÇİME GİRMEYECEK Mİ?

BİRGÜN GAZETESİ'NE 3 GÖZALTI

SEMİH YALÇIN BİR KEZ DAHA CHP'Yİ HEDEF ALDI.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN BİLİRKİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

ÖZGÜR ÖZEL: SANDIĞI BİR AN ÖNCE ÖNÜMÜZE KOYMAK İSTİYORUM

İZMİR'DE DENİZ ÇEKİLDİ: DEPREMLERLE İLGİSİ VAR MI?

TUNCER BAKIRHAN'DAN 'ÖCALAN' ÇAĞRISI: 12 METREKAREDE MÜZAKERE OLMAZ

NARİN GÜRAN CİNAYETİ: ARİF GÜRAN İSTİNAFA BAŞVURDU

ÖZGÜR ÖZEL'DEN ERDOĞAN'IN 'ŞAİBELİ KURULTAY' İDDİASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

BAKAN KURUM'A 'FAHRİ HEMŞEHRİLİK' RED EDİLDİ!

ÖZGÜR ÖZEL'DEN ERDOĞAN'A TEPKİ: İKTİDAR DEPREM İÇİN HİÇBİR HAZIRLIK YAPMIYOR

PKK'Lİ MURAT KARAYILAN: ÖCALAN 15 ŞUBAT'TA TARİHİ BİR ÇAĞRI YAPACAK

ABB BAŞKANI YAVAŞ: “TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİ ADAY DEĞİL, YOKSULLUKTUR”

SILA BEBEK DAVASINDA KARAR AÇIKLANDI

EGE DENİZİ'NDE 4.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

MERKEZ BANKASI, ENFLASYON TAHMİNİNİ YÜKSELTTİ

Yükleniyor


22 İLDE OPERASYON! TUTUKLAMALAR VAR

ADANA DEMİRSPOR BAŞKANI İSTİFA ETTİ

ÖCALAN'IN 15 ŞUBAT ÇAĞRISI RAFA MI KALKTI? ABDULKADİR SELVİ'DEN FLAŞ TARİH ÇIKIŞI

AKP'Lİ BAŞKAN ZİYARET ETTİĞİ EVE AYAKKABIYLA GİRDİ: TEPKİLERİN ARDINDAN FOTOĞRAFI SANSÜRLEDİ

FATİH ERBAKAN’DAN ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI

6 ŞUBAT DAVALARINDAN BİN 475 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE YARGILANAN CELAL ARIK TAHLİYE EDİLDİ

  • Pazartesi 9.5 ° / 4.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 9.3 ° / 4.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 6.3 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 21 18 0 3 32 57
2.Fenerbahçe 21 16 2 3 33 51
3.Samsunspor 22 13 5 4 13 43
4.Eyüpspor 21 11 4 6 15 39
5.Beşiktaş 21 9 4 8 10 35
6.Göztepe 21 10 7 4 13 34
7.İstanbul Başakşehir 21 9 7 5 9 32
8.Kasımpaşa 21 6 5 10 -3 28
9.Alanyaspor 21 7 7 7 -3 28
10.Rizespor 21 8 10 3 -10 27
11.Trabzonspor 20 6 6 8 10 26
12.Gazişehir Gaziantep 21 7 9 5 -3 26
13.Antalyaspor 21 7 10 4 -16 25
14.Konyaspor 22 6 10 6 -7 24
15.Sivasspor 22 6 11 5 -11 23
16.Kayserispor 21 4 9 8 -19 20
17.Bodrum FK 21 4 13 4 -14 16
18.Hatayspor 22 1 14 7 -19 10
19.Adana Demirspor 21 2 17 2 -30 5