ERDOĞAN, 31 ÜST DÜZEY İSMİ GÖREVDEN ALDI
Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlarına göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda 15 il müdür görevden alındı, 36 yeni il müdürü atandı.
Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Elazığ, Hatay, Iğdır, Kırklareli, Konya, Mersin, Nevşehir ve Tekirdağ il müdürleri ile 7 Bölge Müdürü ve 7 Genel Müdür Yardımcısı görevden alındı.
Bakanlığın Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Ardahan, Aydın, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Edirne, Gaziantep, Hatay, Isparta, İzmir, Karabük, Karaman, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Konya, Manisa, Mardin, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Samsun, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Van ve Zonguldak il müdürlüğüne ise yeni atamalar yapıldı. Ayrıca, 10 Bölge Müdürü ve 8 Genel Müdür Yardımcısı atandı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Yardımcısı Arzu Kalkan görevden alındı. Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcılığına Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yarımcısı Betül Kiminsu, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığına Cennet Ceylan getirildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Nuri Yılmaz görevden alındı. Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcılığına Sezai Cibilek, Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcılığına İhsan Emiralioğlu, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığına Abdulkadir Karabulut, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Kilci, Personel Genel Müdür Yardımcılığına Kerim Güllü atandı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında açık bulunan Denizcilik Genel Müdür Yardımcılığına Onur Sarı atandı.
-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,35% 0,06
-
EURO
51,40% -0,20
-
GRAM ALTIN
6493,79% 1,85
-
Ç. ALTIN
10945,35% 1,69
İlgili Haberler
CHP’DEN SAVAŞ EKONOMİSİNE KARŞI PAKET: DESTEKLER VE VERGİ DÜZENLEMELERİ
İBB DAVASI’NDA 10’UNCU CELSE: GÖZLER MEHMET MURAT ÇALIK’IN SAVUNMASINDA
“UYUŞTURUCU SORUŞTURMASINDA ŞOK DALGA: ÜNLÜ İSİMLER İÇİN GÖZALTI KARARI”
İSRAİL MECLİSİ’NDEN TEPKİ ÇEKEN KARAR: FİLİSTİNLİ MAHKUMLARA İDAM TASARISINA ONAY
ÖZÇELİK-İŞ İLE MMK ARASINDA ANLAŞMA SAĞLANDI
GÜRLEK’İN KAYITLARINI SORGULAYAN BİR MEMUR DAHA GÖZALTINA ALINDI
MAGAZİN DÜNYASINDA ŞOK! EROL KÖSE’NİN 16. KATTAN GELEN TRAJİK VEDASI
OYAK Çimento’ya Küresel Sürdürülebilirlik Onayı
ŞARJ ÜCRETLERİNDE YENİ DÖNEM: EK ÜCRETLER KALDIRILDI, SİSTEM DEĞİŞTİ
İBB DAVASINDA GAZETECİLERDEN ANLAMLI PROTESTO! "İSMAİL ARI VE ALİCAN ULUDAĞ'A ÖZGÜRLÜK"
İBB DAVASI'NDA SEKİZİNCİ CELSE: MURAT ÇALIK VE RESUL EMRAH ŞAHAN SAVUNMALARINI YAPACAK
ABD BASINI ACIMADI: İSRAİL'İN İRAN AYAKLANMASI PLANI ÇÖKTÜ, TRUMP DA BU YANILGIYA KATILDI
İSTANBUL’DA BİNA FACİASI: 9 KİŞİ ENKAZ ALTINDA KALDI
YARGITAY ONADI: WHATSAPP DELİL SAYILDI, İSPATLANAMAYAN ALTIN TALEBİ REDDEDİLDİ
Yükleniyor
CHP’DEN SAVAŞ EKONOMİSİNE KARŞI PAKET: DESTEKLER VE VERGİ DÜZENLEMELERİ
YÜKSEK CEZALAR GÜNDEMDE: TRAFİK YASASINDA DEĞİŞİKLİK SİNYALİ
İBB DAVASI’NDA 10’UNCU CELSE: GÖZLER MEHMET MURAT ÇALIK’IN SAVUNMASINDA
“UYUŞTURUCU SORUŞTURMASINDA ŞOK DALGA: ÜNLÜ İSİMLER İÇİN GÖZALTI KARARI”
İSRAİL MECLİSİ’NDEN TEPKİ ÇEKEN KARAR: FİLİSTİNLİ MAHKUMLARA İDAM TASARISINA ONAY
CHP’DE SÜRPRİZ DÖNÜŞ: EMİNE ÜLKER TARHAN YILLAR SONRA KÜRSÜDE
GÜRLEK’İN KAYITLARINI SORGULAYAN BİR MEMUR DAHA GÖZALTINA ALINDI
- Çarşamba 15.2 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Perşembe 13.2 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cuma 17.1 ° / 7.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı




