PROTOKOL İMZALANDI

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulunan Silifke Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi,  Akdeniz Bölgesinde bulunan iki Oda arasındaki kültürel ve ticari ilişkilerin daha da güçlendirilmesi için bir araya geldiler.

EKONOMİ 11.01.2019 15:17:16 0
PROTOKOL İMZALANDI

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Silifke Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini kapıda karşıladılar. İTSO  yönetim kurulu toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette, iki Oda yöneticileri  kendi şehirlerinin ekonomik ve sosyal yapısı ile ülke ve bölge ekonomisi hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun’un sanayi ve liman şehri olduğunu belirterek; “Bölgemiz Demir-Çelik, filtre ve hizmet sektörü olarak bölge ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlamaktadır. İskenderun Limanı özelleşmesinin ardından Konteyner taşımacılığında uluslararası ithalat ve ihracatta önemli bir yere sahiptir.

Bölgemizde deniz ürünleri, tarım ve narenciye de ticarette önemli yer tutmaktadır” dedi. İTSO Başkanı Yılmaz, Hatay’ın Suriye’de yaşanan iç karışıklıklar nedeniyle ekonomik yönden sıkıntı yaşadığına dikkat çekerek, “Temennimiz Suriye ve komşu ülkelerde yaşanan savaşın bir an önce sona ermesidir.  Bu sorunlar çözüldüğü an Bölgemizde ticaretin daha da artacağına ve ekonominin düzeleceğine inanıyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. 
İTSO Yönetim kurulu ve meclis üyelerinin geçtiğimiz Ekim ayında  Silifke’de düzenlenen Liderlik Akademisi ve Strateji çalış tayına katıldığını da sözlerine ekleyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, bu tür etkinliklerin odalar arasında ve iş adamları arasındaki ilişkileri de güçlendirdiğine vurgu yaptı.
Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ise; “Akdeniz Bölgemizin iki güzide Ticaret Odası arasındaki bağları daha da güçlendirmek için yönetim kurulu üyelerimiz ile İskenderun’a geldik. Silifke Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından geçtiğimiz Ekim ayında düzenlediğimiz ‘Liderlik Akademisi ve Strateji’ çalış tayına oda olarak gerek yönetim gerekse meclis üyeleri olarak İTSO’nun katılması bizleri onurlandırdı. Bizler de sizlerin bu ilgi ve alakasına karşılık sizleri ziyaret etmek istedik. Amacımız iki kardeş oda arasında ticaret ve kültürel ilişkileri de güçlendirmektir. Bu kapsamda 8-10 Mart tarihleri arasında düzenleyeceğimiz etkinlik ve organizasyonu birlikte yapmak istiyoruz. Bu etkinlikteki amacımız iş adamlarımızı buluşturmaktır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. 
Ziyaret  sonunda ise, İTSO ile Silifke Ticaret ve Sanayi Odası arasında kardeş oda protokolü imzalandı. Protokolü İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar birlikte imzaladılar.
Silifke Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri ziyaret kapsamında, İTSO’nun birimlerini de gezme ve inceleme fırsatı buldular.
Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Nurettin Kaynar, Meclis Başkanı Abdulbaki Uysal, yönetim kurulu başkan yardımcısı Erdin Soy, yönetim kurulu üyeleri Alp Kadıoğlu, Mustafa Uysal, Osman Tuğran, Ali Işık, Akademik Danışman Muhammed Saygın, Genel sekreter Yıldırım Baydar İTO ziyaretinde yer aldı.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Hıdır Güneş ve Genel sekreter Figen Gül Dönmez  Silifke Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde yer aldılar.

 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,86% 0,02
  • EURO

    43,81% 1,07
  • GRAM ALTIN

    4048,18% 1,19
  • Ç. ALTIN

    6610,93% 0,92

15 ÇOCUĞA 8 YIL İSTİSMAR! OKUL MÜDÜRÜNE 300 YIL HAPİS İSTEMİ

EKREM İMAMOĞLU, ATATÜRK'ÜN SÖZLERİYLE GENÇLERE SESLENDİ

ÖZGÜR ÖZEL: "BU MÜCADELEYE NEFER KAZANDIRMAK HEPİMİZİN BOYNUNUN BORCUDUR"

ESKİ ABD BAŞKANI JOE BİDEN'A KANSER TEŞHİSİ KONULDU

'HAYALET' SINIFLAR PATLADI: YÜZLERCE KİŞİNİN DİPLOMASI İPTAL EDİLDİ

ERDOĞAN ARINÇ'IN BU AÇIKLAMALARINA ÇOK KIZACAK!

İMAMOĞLU'NDAN MEHMET ŞİMŞEK'E SERT SÖZLER

A101'DE BOZUK ÜRÜN SKANDALI: 3 ŞUBESİ KAPATILDI!

MEDYUMUN FİLMLERİ ARATMAYAN DOLANDIRICILIĞI…

ÇANAKKALE AYVACIK'TA KORKUTAN DEPREM!

'AİLE YILI' AFİŞİNE TEPKİ! KIZ ÇOCUĞA BAŞÖRTÜ, ERKEK ÇOCUĞA TAKKE TAKTILAR

AKP'Lİ BELEDİYEDE SKANDAL DARP İDDİASI! BELEDİYE BAŞKANI VE YARDIMCILARINI SUÇLADI

İMAMOĞLU’NUN DANIŞMANI ERTAN YILDIZ'IN ‘ETKİN PİŞMANLIK’ İFADESİ YETERLİ GÖRÜLMEDİ

ESKİ PERTEK BELEDİYE BAŞKANI TUTUKLANDI

GAZİANTEP'TE MİNGUZZİ VAKASI! 16 YAŞINDAKİ ÇOCUK VE ARKADAŞINI BIÇAKLADILAR

AKP'NİN YASA TEKLİFİNDE CUMHURBAŞKANINA ASKER İHRAÇ ETME YETKİSİ!

İSRAİL, GAZZE'DEKİ İŞGALİ KALICI HALE GETİRECEK SALDIRILARIN BAŞLADIĞINI AÇIKLADI

MEHMET ŞİMŞEK DUYURDU: VERGİ DENETİM SÜRECİNDE YENİ DÖNEM

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ'NDE 'NUREDDİN YILDIZ' PROTESTOSU NEDENİYLE TUTUKLANAN 1 ÖĞRENCİ SERBEST BIRAKILDI

BEYKOZ BELEDİYESİ SORUŞTURMASINDA İDDİANAME HAZIRLANDI…

TUTUKLANAN GAZETECİ FURKAN KARABAY'IN X HESABI ERİŞİME ENGELLENDİ

BERKİN ELVAN'IN KATİLİ POLİS FATİH DALGALI'NIN ALDIĞI 16 YILLIK HAPİS CEZASI ONANDI

ÖZGÜR ÖZEL'DEN İZMİR MİTİNGİ İÇİN ÇAĞRI…

BAKIRHAN'DAN LOZAN AÇIKLAMASI…

İMAMOĞLU'NUN TUTUKLULUĞUNA DEVAM KARARI

CHP LİDERİ ÖZEL'DEN CANLI YAYINDA BAHÇELİ'Yİ KIZDIRACAK SÖZLER!

'İMAMOĞLU'NUN DİPLOMASININ İPTALİ HUKUKSUZ' DEDİ, KARDEŞİ GÖREVDEN ALINDI

DEVA PARTİSİ’NDEN İSTİFA ETMİŞTİ: SEDA KAYA ÖSEN CHP’YE KATILIYOR

BOŞANMA AŞAMASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

HATAY İLE İDLİB VE LAZKİYE KARDEŞ ŞEHİR OLDU

Yükleniyor


MEHMET ŞİMŞEK DUYURDU: VERGİ DENETİM SÜRECİNDE YENİ DÖNEM

SİNOP’LU VATANDAŞLAR, EKONOMİDEN MEMNUN DEĞİLİZ…

BORSADAKİ KAYIP 40 GÜNDE 1,5 TRİLYON LİRA OLDU

S&P'DEN TÜRKİYE İÇİN YIL SONU DOLAR VE ENFLASYON TAHMİNİ

MEHMET ŞİMŞEK, IMF BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

MERKEZ BANKASI FAİZİ YENİDEN YÜKSELTTİ

  • Pazartesi 26.8 ° / 13.9 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.8 ° / 13.1 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 27 1 5 53 86
2.Fenerbahçe 33 24 3 6 51 78
3.Beşiktaş 33 16 7 10 20 58
4.Samsunspor 33 17 10 6 12 57
5.İstanbul Başakşehir 33 15 12 6 6 51
6.Eyüpspor 34 14 12 8 5 50
7.Göztepe 33 12 10 11 13 47
8.Konyaspor 34 13 14 7 -3 46
9.Trabzonspor 33 12 11 10 11 46
10.Kasımpaşa 33 11 9 13 1 46
11.Kayserispor 33 11 11 11 -8 44
12.Antalyaspor 33 12 14 7 -22 43
13.Gazişehir Gaziantep 33 12 15 6 -5 42
14.Rizespor 33 12 17 4 -13 40
15.Alanyaspor 33 10 15 8 -10 38
16.Bodrum FK 33 9 16 8 -13 35
17.Sivasspor 34 9 17 8 -13 35
18.Hatayspor 34 5 21 8 -26 23
19.Adana Demirspor 34 2 28 4 -59