Piyasalarda son durum
Bugün dolar/TL kuru 5,89 civarında, euro/TL de 6,53'ten işlem görüyor. BIST 100 endeksi ise güne yatay seyirle 94.134,05 puandan başladı.
Bugün dolar/TL kuru 5,89 civarında, euro/TL de 6,53'ten işlem görüyor. BIST 100 endeksi ise güne yatay seyirle 94.134,05 puandan başladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve heyeti arasında gerçekleşmesi planlanan görüşme öncesi dolar/TL bugün 5,89 civarında işlem görüyor.
Euro/TL ise 6,52 seviyesinde seyrediyor.
BIST 100 endeksi de güne yatay seyirle 94.134,05 puandan başladı.
Uzmanlar, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 92.500 seviyesinin destek, 95.500'ün direnç konumunda olduğunu söyledi.
Uzmanlar, Suriye'nin kuzeyinde devam eden Barış Pınarı Harekatı konusundaki gelişmeler ve ABD ile yürütülen diplomatik ilişkilerin gündemin odağında olmayı sürdürdüğünü belirtti.
Türkiye'de bulunan ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun yapacağı görüşmelerden gelecek haberlerin piyasaların yönü üzerinde belirleyici olacağını ifade eden uzmanlar, veri gündeminin yoğun olduğu bugün yurt içinde haftalık para ve banka istatistiklerinin, yurt dışında İngiltere'de perakende satışlar, ABD'de sanayi üretimi ve haftalık işsizlik başvurularının takip edileceğini bildirdi.
Uzmanlar, teknik açıdan dolar/TL'de 5,90'ın altında kapanışların devamı durumunda 5,84 ve 5,76 seviyelerinin gündeme geleceğini, olası yükselişlerde 5,93'ün direnç konumunda olacağını kaydetti.
-
BIST 100
17946,70%0,33
-
DOLAR
47,84% 0,10
-
EURO
55,38% 0,31
-
GRAM ALTIN
6736,33% 0,68
-
Ç. ALTIN
10756,50% 0,30
İlgili Haberler
AKP’DE KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE YENİ TRANSFERLER...
121 YIL SONRA BİR İLK: AVRUPA’DA GÖKYÜZÜ KARARDI
ÇERÇEVE YASA ERDOĞAN’IN ONAYINA SUNULDU
80 MADENCİNİN GÖZALTINA ALINMASININ ARDINDAN ANKARA’DA 15 GÜNLÜK YASAK
ÇERÇEVE YASA TBMM GENEL KURULU’NDA KABUL EDİLDİ
TUTUKLANAN MENDERES BELEDİYE BAŞKANI İLKAY ÇİÇEK CHP’DEN İSTİFA ETTİ
DEMİRTAŞ VE MIZRAKLI’DAN ÇERÇEVE YASA MESAJI: “BU SÜREÇ UCUZ PAZARLIKLARA DAYALI BİR AL VER SÜRECİ DEĞİLDİR”
RESMÎ GAZETE’DE EMNİYET DÜZENLEMESİ: BİNLERCE YENİ KADRO
YENİ PARTİ’DE ÇERÇEVE YASA TOPLANTISI: “HAYIR” OYU VE KATILMAMA GÜNDEMDE
Yükleniyor
BRENT PETROL 83-84 DOLARA ÇIKTI: BENZİNE ZAM BEKLENTİSİ
BENZİNDE 4,35 TL’LİK İNDİRİM BEKLENTİSİ: “POMPA SATIŞ FİYATLARI DEĞİŞMEYECEK”
TÜİK TEMMUZ AYI ENFLASYONUNU AÇIKLADI…
TABELA YİNE DEĞİŞİYOR: OTOGAZA 2,45 TL ZAM BEKLENİYOR
BENZİNE 1,23 TL ZAM GELİYOR! FİYATLAR 70 TL SINIRINA DAYANDI
ALTIN FİYATLARINDA SERT YÜKSELİŞ: ATEŞKES İHTİMALİ PİYASALARI ATEŞLEDİ!
- Cumartesi 33.5 ° / 22.6 ° Güneşli
- Pazar 33.8 ° / 22.3 ° Güneşli
- Pazartesi 32.1 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı




