Tarih: 07.06.2019 12:04

Adalet Bakanı Gül'ü dinleyene 350 dolar iddiası

Facebook Twitter Linked-in

Tol, ABD'li meslektaşlarının kendisine 'Türkiye ekonomik krizde mi dediniz?' yorumu yaptığını aktardı.Gönül Tol'un Twitter'da yayınladığı mesaj şöyle: Adalet Bakani Gül Washington'da Yargı Reformu Stratejisi'ni anlatacakmış. Toplantıyı düzenleyen Turkish Heritage Organization konuşmayı dinlemek üzere toplantıya katılacaklara 350 dolar teklif ediyor.Daveti alan Amerikalı meslektaşlarımın yorumu: Türkiye ekonomik krizde mi dediniz?

Ben dahil kurumumdaki ve Washington’da bulunan diğer düşünce kuruluşlarındaki bazı analistlere Türk hükümüti için lobicilik yapan birinden davet e-maili geldi. E-mailde toplantıya dinleyici olarak katılmamız halinde 350 dolar ödeneceği yazıyordu.

Toplantıyı düzenleyen Turkish Heritage Organization (THO) kendi internet sitesinde kurumu şöyle anlatıyor: THO, Türkiye'nin uluslararası toplumdaki rolü ve ABD-Türkiye ikili ilişkilerinde önem taşıyan konularla ilgili tartışma ve diyalogu destekleyen, bağımsız, partizan olmayan, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. Kuruluş Türk hükümetine yakınlığıyla biliniyor.

kaynak:www.cumhuriyet.com.tr




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —