Tarih: 05.06.2018 17:29

SOYTÜRK'TEN KARNE MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Soytürk her anne ve baba çocuğunun iyi bir eğitim alarak toplumun kültürlü, saygın ve yararlı bireylerine dönüştürülmesi amacı ile her türlü olanağı seferber ettiğine dikkat çekerek “Her türlü çabayı göstermekte, özveride bulunmaktadır. Sizlerin bu bilinci ve hassasiyeti taşıdığınıza olan inancım tamdır” dedi.


Öğrencilerin de yılsonu tatillerini verimli geçirebilmek adına tatil planı yapmaları gerektiğini değinen Kaymakam Soytürk “Ders çalışmayı ve kitap okumayı ihmal etmemelerini öneriyorum. 2017-2018 eğitim öğretim yılı sonu itibari ile İlkokulu bitirip, ortaokula devam edecek ve ortaokulu tamamlayıp ortaöğretim okullarına yani bir üst kademedeki eğitim kurumlarına devam edecek öğrencilerimiz ile ortaöğretimini tamamlamış olup Haziran ayının sonunda YKS sınavına girecek. Üniversiteye devam edecek öğrencilerimize de yolunuz açık olsun diyor, hayat boyu başarılar diliyorum” diye konuştu.

Öğretmenlere de gösterdikleri hassasiyetten sabır ve başarılardan dolayı teşekkür eden Kaymakam Soytürk “Öğretmenlerin, sevgi dolu, sabırlı, hoş görülü ve bilge insan olması beklenirken aynı zamanda yenilikleri takip eden, bilgilerini güncelleyen, öğrenmeye açık birer meşale olması beklenir. Bu görev bilinciyle hareket eden sizler, yetiştireceğiniz öğrencilerin başarısıyla her zaman gurur duyabilirsiniz. Unutmayınız ki gelişme ve yükselme, iyi yetişmiş eğitimcilerle yürür. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilere iyi tatiller diliyorum. İlçe genelinde sorunsuz, başarılı bir eğitim ve öğretim döneminin tamamlanmasında özveri ile çalışan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne, okul idarecilerine, öğretmenlere, okul personellerine ve velilere teşekkür eder sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —