Tarih: 11.03.2020 21:21

İSTE’NİN İRO OFİSİ AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

İSTE'deki öğrenciler. Astarcı konuşmasında, İSTE'nin (İskenderun Teknik Üniversitesi) Türkiye'deki bütçelerini etkin kullanan üniversitelerden biri olduğunu ve İSTE'nin bir önceki yıl tahsis edilen bütçenin neredeyse% 100'ünü kullandığının altını çizdi. Astarcı ayrıca yeni ofise öğrenci ve personel kullanımı için sosyal bir alan sunması için iltifat etti.

Bilgilendirme toplantısında IRO koordinatörü Dr. Ali Bostancıoğlu, IRO'nun son yıllardaki performansına dikkat çekti ve İSTE'nin 2019 proje bütçesi için mevcut bütçesinde (105.000,00 Euro)% 40'lık bir artış olduğunu ekledi. 2017'deki ilk proje bütçesi (75.000,00 Euro). Bostancıoğlu ayrıca koordinatörlük yaptığı süre boyunca kurumlar arası anlaşmaların sayısının 11'den 24'e çıktığını ve gelecek yıl projesi için hedefin öğrenci ve personel değişimi için ayrılan bütçenin tamamen (% 100) kullanılması olduğunu açıkladı.

Dr. Bostancıoğlu'nun brifingini takiben, Profesör Dereli ve Astarcı protokol üyeleriyle birlikte ağaç diktiler ve IRO personeline çabalarında iyi şanslar dilediler. Yeni IRO, Deniz Mimarisi ve Denizcilik Fakültesi'nin yanında doğaya entegre edilmiş açık bir alanda yer almaktadır. Ofis, mesai saatleri içinde açıktır ve İSTE'de sağlanan uluslararası fırsatlar hakkında bilgilendirilmek isteyen öğrencilere ve personele hizmet verecek.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —