İSTE LOJİSTİK VAKA YARIŞMASI’NDA 2.OLDU

İSTE LOJİSTİK VAKA YARIŞMASI’NDA 2.OLDU

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Denizcilik Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı öğrencilerinden oluşan takım, MARS Logistics ana sponsorluğunda Lojistik Derneği (LODER) tarafından düzenlenen 15’nci Üniversitelerarası Lojistik Vaka Y

İstanbul Arjaan by Rotana Hotel’de gerçekleştirilen törenle takdim edildi.İSTE Denizcilik Meslek Yüksekokulu Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sefa Ayhan Demirhan İskenderun’un konumu nedeni ile sadece lojistik açıdan değil, uluslararası ölçekte önemli potansiyele sahip bir yer olduğunun altını çizdi.
Son dönemde kamu ve özel sektör tarafından yapılan yatırımların hayata geçirilmesi için önemli çalışmalar yapıldığını söyleyen Demirhan;“Bu girişim ve çabalarda, özel sektörün payı büyüktür.İSTE, sahip olduğu öğretim programları, altyapısı, insan kaynağı ve bilgi birikimi ile bu süreçlere katkı sağlamaktadır.

Denizcilik Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı öğrencilerimizin elde ettiği başarı, bunun önemli bir göstergesidir” şeklindeki konuştu.Demirhan, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. Başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.