Tarih: 12.09.2019 11:49

‘Ekonomi ve Finans’ Programı Açıldı 

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)’nde “Ekonomi ve finans” tezli ve tezsiz yüksek lisans programları açıldı. Müracaat, sınav ve kayıt süreci ise hemen başlıyor. Detayların bir, iki gün içerisinde İSTE Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün web sayfasında duyurulacağı aktarıldı.
İSTE Sosyal Bilimler Enstitüsü (SBE) bünyesinde faaliyet gösterecek programın açılması konusunda üniversitenin yapmış olduğu teklif YÖK tarafından kabul edildi.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, yeni eğitim öğretim yılında hiç zaman kaybetmeden öğrenci kabulü yapacaklarının altını çizerek : “Ekonomi ve finans” tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarımıza 2019-2020 Eğitim-ÖğretimYılı 1.yarıyılında hemen öğrenci kabulü yapmayı planlıyoruz. Detaylar 1-2 gün içerisinde İSTE Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün web sayfasında duyurulacak. Bu vesile ile “Ekonomi ve finans” tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarımızın açılması sürecinde emeği geçen rektöryardımcımız Prof. Dr. Tolga Depci, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nazif Çalış ile Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürümüz Dr.Öğretim Üyesi Sertaç Hopoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —