Çelik-İş işçisine kırtasiye yardımı

Çelik-İş işçisine kırtasiye yardımı

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi ile Bilge Kırtasiye arasında imzalanan sözleşmeyle çelik sektöründe çalışan işçiler, çocuklarına kırtasiye ürünlerini indirimli olarak alma hakkını elde etti.

Okulların açılmasına kısa bir süre kala, velileri kırtasiye telaşı yaşadığı bir dönemde çelik işçisi, diğerlerinden farklı bir avantaj elde etti. Çelik-İş sendikası İskenderun Şubesi’nde bir araya gelen sendika ile Bilge Kitap Kırtasiye sahibi Hikmet Kaya arasında yapılan görüşme olumlu sonuçlandı.

Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör ile Bilge Kitap Kırtasiye sahibi Hikmet Kaya’nın imzaladığı protokol gereği, çelik işçisi, kırtasiye ürünlerini çocuklarına yüzde 20’lik indirimle alabilecek.

Sendika yönetiminin hazır bulunduğu protokol imza töreninde değerlendirmede bulunan Şube Başkanı Mehmet Güngör, çelik işçisinin özel kurumlardan indirimli ve özellikli hizmet alabilmesi için birçok protokol imzaladıklarını hatırlatarak;“Sendika olarak sadece toplu iş sözleşme imzalayan bir sendikacılık anlayışıyla hareket etmiyoruz. Maddi ve manevi anlamda üyelerimizi rahatlatacak projeler de üretmekteyiz. Bugüne kadar özel kurumlarla indirimli ve özellikli hizmet alabilmek için birçok protokoller imzaladık. En son imzaladığımız protokol eğitim alanında oldu. Bilindiği gibi, kırtasiye giderleri önemli bir meblağ tutmaktadır. Bu meblağı asgariye indirebilmek için kentimizin etkili kırtasiye firmalarından Bilge Kırtasiye ile yüzde 20’lik indirimi sağlayacak bir protokol imzaladık. Üyelerimiz, bu firmaya gidip belirlenen şartlar çerçevesinde kitap ve kırtasiye ihtiyacını giderebilirler” dedi.Bilge Kitap Kırtasiye sahibi Hikmet Kaya da, kazanç zihniyetini hep ikinci sırada tuttuklarını, amaçlarının eğitimli insan yetiştirebilmek için velilere yardımcılık görevini üstlendiklerini kaydederek şöyle konuştu:

“Firma olarak her ne kadar ticari bir kurum olsak da velilerimize sürekli yardımcı olduk. Bu politikamızı da yarın da sürdüreceğiz. Çelik-İş Sendikası ile yaptığımız bu protokol, samimiyetimizin bir göstergesidir. Çelik-İş’e üye olanlar firmamızdan belirlenen indirim tarifesiyle kırtasiye ve kitap ihtiyaçlarını giderebilecekler. Bu protokolün imzalanmasında rol oynayan başta Şube Başkanımız Mehmet Güngör’e ve destek veren sendika yönetimine teşekkür ederim.