FİLİSTİN’DE KATLİAM..!

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Ankut, İsrail'in Filistin Halkına yönelik vahşice saldırılarına karşı sert bir açıklama yayınladı. Nurullah Ankut, "Tarih kesince ispat etmiştir ki, böyle kanlı diktatörle

DÜNYA 15.05.2018 12:40:00 0
FİLİSTİN’DE KATLİAM..!

Kahrolsun Emperyalist ve Siyonist İşbirlikçileri!

  Yüreklerimiz kan ağlayarak öğrendik ki, ABD Emperyalist Haydudunun Ortadoğu’daki Petrol Bekçisi ve İleri Karakolu olan İsrail, bugün Gazze’de ABD ve İsrail’in Kudüs’ü ilhak etmesine tepki olarak yapılan sivil protesto gösterisini kana, acıya ve gözyaşına boğmuş.

5 ay önce, ABD Haydut Devletinin Başı, faşist bunak, manyak  Trump; “Kudüs’ü İsrail’in başşehri olarak tanıyoruz ve Büyükelçiliğimizi oraya taşıyoruz.”, dedi. Tabiî Siyonist Devlet hemen atladı buna. Büyük bir sevinçle alkışladı, faşist bunağın bu kararını.

Katil Amerika Kudüs’te Büyükelçilik binası oluşturdu ve burayı donattı. Bugün de Siyonist Devlet temsilcileriyle birlikte açılışını yaptılar, Kudüs’teki Büyükelçiliklerinin.

Bu hukuk dışı, vicdan dışı saldırganlık ve ilhaka karşı masum Filistin Halkının göstermiş olduğu sivil bir tepkiye, yani protesto yürüyüşüne en acımasız biçimde, ağır silahlarla saldırdı, İsrail. An itibarıyla 43 Filistinli masum sivil gösterici, vatanını ve İslam Aleminin ikinci Mekke ve Medine’den sonraki Üçüncü kutsal Şehrini savunmaya çalışırken hayatını kaybetmiştir. Endişe ederiz ki hayatını kaybeden Filistinli masumların sayısı artacaktır. 1700 masum Filistinli kardeşimiz de yaralanmıştır, Siyonist insanlık düşmanı devletin saldırısı sonucunda.

Hatırlanacağı gibi, bu Siyonist cellatların saldırıları tâ Birinci Emperyalist Paylaşım Savaşı yıllarından bu yana devam edip gelmektedir. Özellikle de 1948’den itibaren nitelik değiştirerek farklı bir boyuta taşınmış ve genç yaşlı, kadın çocuk demeden çok daha vahim kitlesel katliamlara dönüştürülmüştür.

Köyler, kasabalar; insanları tümden katledilerek Müslümanlardan arındırılmış, sonrasında da Yahudi Yerleşim Yerleri haline getirilmiştir.

1967 Haziran Savaşı ya da Altı Gün Savaşı sonrasındaysa, Filistinliler açısından çok daha ağır şartlar oluşturan bir durum ortaya çıkmıştır. Ve İsrail katliamları artık hemen her gün gerçekleştirilen olaylar haline gelmiştir.

1991’den itibaren Sovyetler Birliği ve Sosyalist Kamp’ın çöküşü, ABD ve Ortadoğu’daki Bekçi Köpeği İsrail’in kan içme iştahını daha da artırmış, o insan soyunun baş belası canileri daha da pervasızlaştırıp azgınlaştırmış ve kuduzlaştırmıştır.

Tüm bu yaşananlar şu gerçeği matematiksel bir kesinlikte ortaya çıkarmıştır ki; ABD Emperyalist Haydudu, onun Ortadoğu’daki İleri Karakolu Siyonist İsrail ve AB Emperyalistleri, insanlığın baş belası olmuştur.

İnsan soyunun baş düşmanı bunlardır...

Ve bunlar iflah olmaz. Bunlar değişmez. Bunlar dönüşmez. Bunların emperyalist devletler olma hali değişmedikçe, yani buralarda bir sosyalist devrim gerçekleşmedikçe, bunlar savaşmaya, kan dökmeye, saldırı, işgal ve ilhaklarda bulunmaya, insanlığa acılar çektirmeye; özetçe her türden ahlâki, vicdani ve insani değerleri, evrensel hukukun genel ilkelerini hiçe saymaya devam edeceklerdir.

Bu konuda hiçbir tereddüt söz konusu olmamalıdır...

Bu arada; her kim ki bunlarla ekonomik, siyasi, askeri ilişkiler kuruyor ve onlarla müttefiklik ediyorsa, onlar da tartışmasız biçimde bunların suç ortaklarını oluşturmaktadır.

Filistinli masum insanların kanı, bu işbirlikçilerin ellerine de bulaşmış olmaktadır. Dolayısıyla da bu işbirlikçiler de hukuki, ahlâki, vicdani ve insani değerlerden kerte kerte, adım adım uzaklaşmakta ve insanlıktan çıkış sürecine hızla ilerlemektedirler.

Tarih kesince ispat etmiştir ki, böyle kanlı diktatörler, zalim devletler, kan içiciler hep devrilip Tarihin lanetli sayfaları arasına yuvarlanıp gitmişler ve oralarda kendilerine layık bir yer bulup yerleşmişlerdir.

İnsanlık onları hep tiksintiyle, nefretle hatırlamakta ve anmaktadır...

Bunların da sonu aynısı olacaktır...

Kahrolsun İnsanlık Düşmanı ABD-AB Emperyalist Haydutları!

Kahrolsun Onların Ortadoğu’daki Baş Celladı Siyonist İsrail!

Kahrolsun Emperyalist ve Siyonist İşbirlikçileri!

Yaşasın Masum ve Mazlum Filistin Halkının Haklı Mücadelesi!

Halkız, Haklıyız, Yeneceğiz!

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9301,04%-1,01
  • DOLAR

    38,17% 0,54
  • EURO

    43,55% 0,41
  • GRAM ALTIN

    4083,54% 0,54
  • Ç. ALTIN

    6612,78% 0,65

ÖZEL, DANIŞTAY BAŞKANI ZEKİ YİĞİT'İ ZİYARET ETTİ

SARAÇHANE DAVASINDA ÖĞRENCİLER VE GAZETECİLER HÂKİM KARŞISINDA...

SENDİKALAR 1 MAYIS'TA KADIKÖY'DE!

ALİ KOÇ ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ OLAY OLDU: ANKARA’DA KONUŞULANLAR ORTAYA ÇIKTI

CHP’Lİ VEKİLDEN YILMAZ TUNÇ’U DÜŞÜNDÜRECEK CEM KÜÇÜK SORUSU!

KEMALPAŞA BELEDİYESİ’NE OPERASYON: CHP'Lİ ASLANOĞLU'NDAN GÖZALTILARA İLİŞKİN AÇIKLAMA

SIRRI SÜREYYA ÖNDER'İN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN AÇIKLAMA

ALMANYA TÜRKİYE'YE EUROFİGHTER İHRACATINI DURDURDU: GEREKÇE İMAMOĞLU!

EYLEM YAPAN ÖĞRETMENLERE POLİSİN KULLANDIĞI SÖZLER TEPKİ TOPLADI

İMAMOĞLU İKTİDARIN KANAL İSTANBUL PLANINI İFŞA ETTİ!

RASİM OZAN KÜTAHYALI, ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞTÜ

HBB ESKİ BAŞKANI SAVAŞ 21. KURULTAYI HAKKINDA DA DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

İMAMOĞLU "YARINDAN TEZİ YOK" DİYEREK AÇIKLADI!

DEVLET BAHÇELİ: CHP’YE KAYYUM HEM DOĞRU DEĞİL HEM DE MÜMKÜN DEĞİLDİR

İMAMOĞLU: YANLIŞIN BEDELİ 50 MİLYAR DOLAR OLDU

MERKEZ BANKASI FAİZİ YENİDEN YÜKSELTTİ

SELÇUK KOZAĞAÇLI YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

SIRRI SÜREYYA ÖNDER’İN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ SON DURUM: TEDAVİYE İYİ YANIT VERİYOR

RASİM OZAN KÜTAHYALI HAKKINDA GÖZALTI KARARI

ERDOĞAN İMZALADI: BAZI FAKÜLTELERİN ADI DEĞİŞTİ, YENİ FAKÜLTELER KURULDU

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ SORUŞTURMASINDA YENİ DALGA: 12 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKİYE'NİN BÜTÜN DEMOKRATLARI OTOKRATA KARŞI MÜCADELE EDİYOR

ERZİN'DE KAYIP KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

HATAY'DA FECİ KAZA... BİR ÖLÜ BİR YARALI

AVUKAT SELÇUK KOZAĞAÇLI TAHLİYE EDİLDİ

TÜRKİYE BU 'YASAK AŞK'I KONUŞUYOR... TUTUKLANDILAR

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN 'SIRRI SÜREYYA ÖNDER' YORUMLARINA İSYAN ETTİ!

TARKAN'IN ANNESİ NEŞE TEVETOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

AYM'NİN CAN ATALAY KARARI TBMM GENEL KURULU'NDA OKUTULDU

Yükleniyor


ALMANYA'DA 2 PARTİ ANLAŞTI: GÖÇMENLERE KARŞI SERT POLİTİKALAR GELİYOR

ALMANYA SANDIK BAŞINDA: AŞIRI SAĞIN GÖLGESİNDE ERKEN SEÇİM

ZELENSKİ, PUTİN İLE KARŞILIKLI GÖRÜŞMEYE HAZIR OLDUĞUNU AÇIKLADI

DONALD TRUMP, KONGRE'DEKİ TÖRENDE YEMİN EDEREK RESMEN ABD'NİN 47. BAŞKANI OLDU

ABD'NİN NEW ORLEANS ŞEHRİNDE YILBAŞI EĞLENCESİNE SALDIRI: EN AZ 10 ÖLÜ, 30 YARALI

TRUMP: MUSK VE RAMASWAMY HÜKÜMET VERİMLİLİĞİ BAKANLIĞI'NI YÖNETECEK

DONALD TRUMP, ABD'NİN 47. BAŞKANI OLARAK SEÇİLDİ

  • Cuma 28.2 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 25.1 ° / 10.8 ° false

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 29 23 1 5 42 74
2.Fenerbahçe 29 22 2 5 47 71
3.Samsunspor 30 15 9 6 9 51
4.Eyüpspor 30 14 8 8 16 50
5.Beşiktaş 29 13 7 9 12 48
6.İstanbul Başakşehir 29 13 10 6 9 45
7.Gazişehir Gaziantep 29 12 11 6 1 42
8.Antalyaspor 30 11 12 7 -19 40
9.Trabzonspor 29 10 10 9 11 39
10.Göztepe 29 10 10 9 9 39
11.Kasımpaşa 30 9 9 12 -4 39
12.Konyaspor 30 10 13 7 -6 37
13.Kayserispor 29 9 11 9 -11 36
14.Bodrum FK 30 9 14 7 -10 34
15.Rizespor 29 10 15 4 -14 34
16.Sivasspor 30 8 15 7 -10 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 29 4 18 7 -24 19
19.Adana Demirspor 29 2 23 4 -47