Tarih: 27.09.2024 21:32

DÖNMEZ;YILLARDIR ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Dönmez “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'un destekleri ile Pac Meydanı'nı yeni silüetine kavuşturmak için yerinde tespitler yapıyoruz. Çalışmalarımızda desteklerini bizden hiçbir zaman eksik etmeyen Sayın Bakanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. 

Pac meydanında hem trafiği rahatlatacağız hemde bölge esnaflarının beklentilerini dikkate alarak çevre düzenlemeleri yapacağız. HATSU 2. Bölge Kanalizasyon Daire Başkanı Fahrettin Gökhan Gümüşçan ile birlikte E-5 Varyant Yolu, Pac Meydanı ve Gürsel Mahallesi Yurtlar Bölgesinde devam eden altyapı kanalizasyon ve yağmur suyu isale hattı çalışmalarını yerinde inceledik. Ekiplerimizin büyük bir özveri ile sürdürdüğü çalışmaları kısa sürede tamamlayarak yıllardır çözülemeyen sorunları tek tek ortadan kaldıracağız.

Başkan Dönmez “Denizciler Mahallemizde, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından devam eden sıcak asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik. Mahallemizde yapılması planlanan çalışmalar için yerinde tespitler yaparak eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. İskenderun’umuzun yol sorunlarını bitirmek için HBB ile birlikte hareket ediyoruz. Çalışmaların kesintisiz bir şekilde devam etmesi noktasında büyük desteklerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk'e ve değerli ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —