Tarih: 13.07.2024 13:02

DİYARBAKIR ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ MEMURUNU YANGIN ÇIKARTIRKEN YAKALANDI

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır’da 15 kişinin hayatını kaybettiği yangının yankıları sürerken DEM Parti Silvan Belediye Eşbaşkanı Kadri Esen dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı. Esen, Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğü memuru M.S.’nin yangın çıkartırken belediye personellerince yakalandığını söyledi.

Esen’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“TEDAŞ’ın ihmalkarlığı yüzünden Diyarbakır’ın Çınar ve Mardin’in Mazıdağı ilçelerinde çıkan ve 15 yurttaşın ölümüne sebep olan yangından sonra ilçemiz Silvan’da ilginç bir olay yaşandı. Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğü memuru M.S. ilçede bulunan Elbat Dağı’nda yangın çıkartırken belediyemizin personelleri tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

Orman memuru M.S.’nin yakalanmasından sonra ateş çevreye fazla zarar vermeden vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Konuya ilişkin açıklamanın yapılmasını ve M.S.’nin akıbetini açıklanmasını bekliyoruz.

Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğü memuru M.S. ilçede bulunan Elbat Dağı’nda yangın çıkartırken belediyemizin personelleri tarafından yakalanıp polise teslim edildi.”


YANGIN ÇIKARTMA MEMURLARI MI VAR?

TEDAŞ’ın ihmalkarlığı yüzünden Diyarbakır’ın Çınar ve Mardin’in Mazıdağı ilçelerinde çıkan ve 15 yurttaşın ölümüne sebeb olan yangından sonra ilçemiz Silvan’da ilginç bir olay yaşandı. Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğü memuru M.S. ilçede… pic.twitter.com/YOF0zdLJwf

— Kadrî Esen (@kadriesen1) July 13, 2024


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —