DEM PARTİ HEYETİ: İMRALI'YA İKİNCİ ZİYARETİN TARİHİ DAHA BELLİ DEĞİL

İmralı Cezaevi'ndeki PKK lideri Abdullah Öcalan'ı ziyaret eden DEM Partili heyet, siyasi parti ziyaretleri kapsamında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı TBMM Halkla İlişkiler Binası'nda ziyaret etti.

GÜNDEM 7.01.2025 21:11:00 0
DEM PARTİ HEYETİ: İMRALI

İmralı Cezaevi'ndeki PKK lideri Abdullah Öcalan'ı ziyaret eden DEM Partili Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan ile eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ten oluşan heyet, siyasi parti ziyaretleri kapsamında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı TBMM Halkla İlişkiler Binası'nda ziyaret etti. Fatih Erbakan, "Süreçle ilgili sahip oldukları bilgileri, kendi görüşlerini bizlere ilettiler. Bizim de süreçle ilgili sorularımıza cevaplar verdiler ve süreçle ilgili bizim taşıdığımız bir takım endişelerle ilgili de sorularımızı cevapladılar. İnşallah hayırlı sonuçlara vesile olur" dedi. Gazetecilerin, "İmralı'ya ikinci ziyaret ne zaman" sorusuna Önder ve Buldan, "Daha tarih belli değil" yanıtını verdi.

DEM Partili Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan ile eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ten oluşan heyet, yeni süreç kapsamında Yeniden Partisi Lideri Erbakan ve heyeti ile görüşmek üzere TBMM Halkla İlişkiler Binası 1. Kat 4 No'lu Komisyon Toplantı Salonu'na saat 16.05'te geldi. Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, DEM Partisi Heyeti'ni TBMM Halkla İlişkiler Binası girişinde karşıladı. Fatih Erbakan, Genel Başkan Vekili Sacit Günbey ve Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç da DEM Parti Heyeti'ni toplantı salonu girişinde karşıladı. Tokalaşan heyetler, basına poz verdi ve görüşmeye geçildi.

Yaklaşık 1 saat 20 dakikalık görüşmenin ardından açıklama yapıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Heyet bizlere bir ziyarette bulundu. Diğer siyasi partiler gibi. Bizleri de yaşanan süreçle ilgili bilgilendirmek üzere bir ziyareti gerçekleştirdiler. Kendilerine bu ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Süreçle ilgili sahip oldukları bilgileri, kendi görüşlerini bizlere ilettiler. Bizimde süreçle ilgili sorularımıza cevaplar verdiler ve süreçle ilgili bizim taşıdığımız bir takım endişelerle ilgili de sorularımızı cevapladılar. Şimdilik bu kadarıyla yetinmek istiyorum. İnşallah hayırlı sonuçlara vesile olur" dedi.

DEM Partili TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ise "Sayın Genel Başkana ve muhterem heyetine çok teşekkür ediyoruz. Önerilerini aldık, ihtiyati şerh düştüğü konuları dinledik. Cevap olabildiklerimize cevaplarımızı ilettik. Çok doyurucu bir görüşmeydi. Tekraren bu kabulleri için teşekkür ediyoruz. Bu maratonunda sonuna geldik sizleri de çok yorduk, hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Gazetecilerin, "İmralı'ya ikinci ziyaret ne zaman" sorusuna Önder ve Van Milletvekili Pervin Buldan "Daha tarih belli değil" yanıtını verdi.

AHMET TÜRK: GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ

Heyette yer alan Ahmet Türk, ANKA Haber Ajansı’nın sorusu üzerine, “Görüşmeler olumlu geçti. Barışa ihtiyaç olduğu herkes tarafından görülen ve kabul edilen ziyaretler oldu” değerlendirmesinde bulundu.

  • BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17

46 ÇOCUĞA İSTİSMARLA GÜNDEME GELMİŞTİ: ENSAR VAKFI'NDAN "OKULLARDA DİN EĞİTİMİ" PROGRAMI

HATİMOĞULLARI: “DEVLETİN ALEVİ’Sİ YAPAMAYACAKSINIZ – BİZİ BİÇİMLENDİREMEZSİNİZ!

“İBB İDDİANAMESİ: ‘ORMAN KANUNU’NA MUHALEFET’LE YARGILIYORLAR, AYNI SUÇU AKP’Lİ BELEDİYELER İŞLEYİNCE SES ÇIKMADI!”

GECE YARISI ZAMMI: AKARYAKIT FİYATLARI BİR KEZ DAHA DEĞİŞTİ

TELE 2 HABER, KAYYUMUN YAYINA SON VERDİĞİ SAATTE ALKIŞLARLA YAYINA BAŞLADI

ERGÜNEŞ FIRTINASI: SEÇİLEMEYEN HSK ÜYESİ, JET HIZLA AKP İLÇE BAŞKANI!

'İSTANBUL İDDİANAMESİ' İNTERNET SİTESİ VE X HESABI ERİŞİME ENGELLENDİ

KIBRIS İÇİN TARİHİ DİPLOMASİ: ALMANYA DEVREYE GİRİYOR

EV SAHİBİ OLMA UMUDU: SOSYAL KONUTTA BAŞVURULAR YAĞIYOR

HATAY’DA YİNE SEL: “HİZMET GELECEK” DENİLDİ, ALTYAPI HÂLÂ YOK

İMAMOĞLU'NUN SOSYAL MEDYA HESABINA İKİNCİ DEFA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

ARINÇ CEZAEVİNDE: “DEMİRTAŞ VE KAVALA BU ÜLKENİN YENİDEN KUCAKLAŞMASINI İSTİYOR”

CHP’Lİ ÜNSAL: KADIN BAŞKAN OLARAK  ZORBALARA İZİN VERMEYECEĞİM!

“ANKARA’DA ELÇİLİK KRİZİ: ESAD ÖDEMEMİŞ, ŞARA ÇÖZÜM ARIYOR!”

“MERKEZ BANKASI ANKETİNDE ALARM: YIL SONU ENFLASYON BEKLENTİSİ YENİDEN YÜKSELDİ!”

“ANKARA’DA YÜREK YAKAN TÖREN: 20 ASKER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI”

HATAY’DA STRATEJİK HAMLE: HBB MECLİSİ BORÇLANMAYI AÇTI, BEDESTEN’İ KİRAYA VERDİ!

SAVCILIK AÇIKLADI: DÖRT ŞİRKETE DAHA KAYYUM ATANDI

MENZİL’DE SİYASİ FAY HATTI: ERDOĞAN–ARINÇ REKABETİ DERİNLEŞİYOR!

ROJİN’İN ÖLÜMÜNDE SARSICI İDDİA: ATLETİNDE BAŞKA BİR KADININ KANI!

ORTAKÖY’DE ZEHİR ZİNCİRİ: İKİ ÇOCUĞUN ARDINDAN ANNE DE HAYATA TUTUNAMADI!

32 MİLYARLIK AKIŞ DEŞİFRE EDİLDİ: DEV PLATFORM TMSF DENETİMİNDE!

ÖZEL’İN GİZLİ TANIK ÇIKIŞI YARGIYI HAREKETLENDİRDİ: BAŞSAVCILIK YALANLADI!

ERHÜRMAN ANKARA’DA KONUŞTU: RUM TARAFI BİZİ YOK SAYDIKÇA KRİZ DERİNLEŞİR!

TÜRK YANGIN UÇAĞI HIRVATİSTAN’DA DÜŞTÜ: BAKIM İÇİN GİTTİ, KARA HABERLE DÖNDÜ!

DİLOVASI’NDA ÖLEN KADINLARIN ÇALIŞTIĞI FABRİKANIN PATRONU TANIDIK ÇIKTI!

SİLİVRİ’DE KAOS: İBB DAVASI ADALET SİSTEMİNİ TIKADI!

İSTANBUL YİNE SALLANDI! MERKEZ ÜSSÜ SİLİVRİ!

MHP’Lİ BAŞKANDAN SKANDAL HAREKET! KAN PARASINI BELEDİYE BÜTÇESİNDEN KARŞILAMIŞ!

AZİZ İHSAN AKTAŞ CİNSEL TACİZDEN SABIKALI ÇIKTI

Yükleniyor


HATİMOĞULLARI: “DEVLETİN ALEVİ’Sİ YAPAMAYACAKSINIZ – BİZİ BİÇİMLENDİREMEZSİNİZ!

“İBB İDDİANAMESİ: ‘ORMAN KANUNU’NA MUHALEFET’LE YARGILIYORLAR, AYNI SUÇU AKP’Lİ BELEDİYELER İŞLEYİNCE SES ÇIKMADI!”

TELE 2 HABER, KAYYUMUN YAYINA SON VERDİĞİ SAATTE ALKIŞLARLA YAYINA BAŞLADI

ERGÜNEŞ FIRTINASI: SEÇİLEMEYEN HSK ÜYESİ, JET HIZLA AKP İLÇE BAŞKANI!

'İSTANBUL İDDİANAMESİ' İNTERNET SİTESİ VE X HESABI ERİŞİME ENGELLENDİ

KIBRIS İÇİN TARİHİ DİPLOMASİ: ALMANYA DEVREYE GİRİYOR

EV SAHİBİ OLMA UMUDU: SOSYAL KONUTTA BAŞVURULAR YAĞIYOR

  • Pazar 17.3 ° / 8 ° false
  • Pazartesi 18.3 ° / 8 ° Güneşli
  • Salı 20.1 ° / 8.6 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7