BOZDAĞ: Z KUŞAĞI ESAS ŞAMARI BUNLARA SANDIKTA BİR KEZ DAHA ATACAK.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Türkiye'nin en güvenli yaptığı işlerin başında seçim geliyor....

GÜNDEM 12.06.2022 09:40:00 0
BOZDAĞ: Z KUŞAĞI ESAS ŞAMARI BUNLARA SANDIKTA BİR KEZ DAHA ATACAK.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Türkiye'nin en güvenli yaptığı işlerin başında seçim geliyor. Farklı farklı insanları terörist ilan ederek, terör örgütü gibi lanse ederek onların üzerine giderek sanki Türkiye'de bir haksızlık olacakmış gibi algı oluşturmaya çalışıyorlar. Kim bir haksızlık yaparsa, karşısında anayasamızı, hukukumuzu, iktidarımızı bulur" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Uşak’taki programı kapsamında valilik ziyaretinin ardından AKP İl Başkanlığı’nın Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantıya Bozdağ’ın yanı sıra AKP Uşak milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ile partililer katıldı.

Burada partililere seslenen bakan Bozdağ, “Bugüne kadar karşılaştığımız nice sorunu bir bir biz aştık, nice sıkıntıyı biz geçtik, nice sınavı biz başarılı şekilde verdik. Bugünkü ekonomik sınavdan da dünyanın karşı karşıya kaldığı ekonomik risklerden de yine biz kurtaracağız” dedi.

Bozdağ, sözlerine şöyle devam etti:

Televizyonlarda, gazetelerde sanki milletin oyu kendi cebindeymiş gibi seçim bitmiş de her şeyi elde etmişler gibi afra tafra yapanlara aldanmayın. Her seçim öncesi bu teraneyi biz gördük. 15 seçimde de gördük ama 15 seçim resmi anketi olan sandık sonuçları bunları hep tekzip etti, hep yalanladı. 2023 sandığı da bunları bir kez daha tekzip edecek ve doğru olan sonucu ortaya koyacaktır.

Bu 7’li masanın etrafında olanlara soruyorum, gökteki yıldızı, ayı istediğinizde size vereceğini vaat edenlere soruyorum, nasıl yapacaksınız? Eseriniz ne, projeniz ne? Var mı? Yok. Bildiri yayınlıyorlar ‘cek-cak, cek-cak’ edebiyatı yapıyorlar. Muhalefet gençlere de saygısızlık yapıyor.

‘Z kuşağı’ diyerek bunları, bu kuşağı aldatılması en kolay kesim olarak görüyorlar. Z kuşağı da bu ülkenin 90 yaşındaki büyükleri de orta yaşlıları da bu lafları söyleyenlerden daha akıllıdır, daha öngörülüdür. Z kuşağı esas şamarı bunlara sandıkta bir kez daha atacak.

'TÜRKİYE’NİN EN GÜVENLİ YAPTIĞI İŞLERİN BAŞINDA SEÇİM GELİYOR'

Konuşmasında muhalefetin seçim güvenliği tartışması yarattığını belirten Bozdağ, “Türkiye’nin en güvenli yaptığı işlerin başında seçim geliyor. Farklı farklı insanları terörist ilan ederek, terör örgütü gibi lanse ederek onların üzerine giderek sanki Türkiye’de bir haksızlık olacakmış gibi algı oluşturmaya çalışıyorlar. Kim bir haksızlık yaparsa, karşısında anayasamızı, hukukumuzu, iktidarımızı bulur. Adalet Bakanı ile İçişleri Bakanı’nı uyarmaya kalkanlar kendi işlerini iyi yapsınlar. Biz bu milletin evladıyız, bu milletin temsilcisiyiz, bu milletin hükümetinin bir ferdiyiz. Bu milletin hiçbir ferdinin hakkının yenmesine göz yummayız, rıza göstermeyiz.” dedi.

Bozdağ, “Muhalefet kendilerinin emir eri gibi olacak kukla bir Cumhurbaşkanı adayı arıyor. Türk milleti bunu istemeyecek. Türk milleti, liderinin Atatürk, Adnan Menderes, Özal gibi Recep Tayyip Erdoğan gibi olmasını ister. Kuklaların peşinden aziz milletimiz gitmez. Kuklaları da bu aziz millete, devlete, devletin başı Cumhurbaşkanı olarak seçmez. Bu millet, sandıkta onları tartacak, kendi izzetini, asaletini korumayıp milleti kendilerine oy vermeye mecbur zannedenlere bu millet hiç kimseye mecbur olmadığını sandıkta bir kez daha gösterecektir” diye konuştu. Bakan Bozdağ, daha sonra Uşak Belediyesi ve Adliye Sarayı’nı ziyaret ettikten sonra kentten ayrıldı.

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

TRAFİKTE KURALLAR BAŞTAN YAZILDI: CEZA YAĞMURU BAŞLADI

MOBBİNGE UĞRADIĞI İDDİA EDİLEN BAŞKOMİSER İNTİHAR ETTİ! VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

ADAYLIK YOLU MAYINLI TARLA: DEĞİRMENCİ İDDİALARIN GÖLGESİNDE

ERDOĞAN: “ÜNİVERSİTELER BİLİM YUVASI OLACAK, İDEOLOJİ SAHASI DEĞİL”

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ’NE AVRUPA ŞOKU! İMAMOĞLU KARARI KÜRESEL KRİZE DÖNÜŞTÜ

ONLYFANS’A DEV OPERASYON: 300 MİLYONLUK MAL VARLIĞINA EL KONULDU

GÜRLEK ARBEDE SORUSUNU KESTİ ATTI: “CEVAP VERMEK İSTEMİYORUM”

ERDOĞAN PROGRAMI BOĞAZİÇİ’NDE HAYATI DURDURDU

KARALAR TAHLİYESİNE YAPILAN İTİRAZ REDDEDİLDİ

VALİ MASATLI: SÜRECİ TİTİZLİKLE TAKİP EDİYORUZ

ÖKTEM: GELECEK NESİLLERE VİZYONLU BİR İSKENDERUN BIRAKMAK İSTİYORUZ

YILMAZ’DAN GÖREV SİNYALİ: “MECLİS ‘DEVAM’ DERSE BİR DÖNEM DAHA HAZIRIM”

DEM PARTİ’DEN BEŞTEPE AÇIKLAMASI: “UZLAŞIYLA YASAL ÇERÇEVE ŞART”

DEM PARTİ’DEN BEŞTEPE AÇIKLAMASI: “UZLAŞIYLA YASAL ÇERÇEVE ŞART”

EKONOMİDE ALARM ZİLİ Mİ? TCMB ENFLASYON TAHMİNİNİ ARTIRDI

ÖZARSLAN TRANSFER İDDİALARINA SERT YANIT VERDİ

KABİNEDE ZİNCİRLEME REVİZYON İDDİASI: DÖRT KRİTİK BAKANLIK MASADA

KABİNEDE ZİNCİRLEME REVİZYON İDDİASI: DÖRT KRİTİK BAKANLIK MASADA

İÇİŞLERİ’NDE DEVİR TESLİM: YERLİKAYA’DAN DİKKAT ÇEKEN SÖZ – “BEN ÖZGÜRLÜĞE GİDİYORUM”

İMAMOĞLU: “DEVLET GELENEĞİMİZ VE DEMOKRASİ TEHDİT ALTINDA”

AMASYA’DA BİYOGAZ TESİSİNDE FACİA: METAN GAZINDAN ZEHİRLENEN 3 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

TBMM’DE GÜRLEK GERGİNLİĞİ: YEMİN TÖRENİNDE YUMRUKLU KAVGA ÇIKTI

AKP’DEN BELEDİYELERE YENİ YASA HAZIRLIĞI: YETKİLER DARALABİLİR, DENETİM ARTABİLİR

ÖZGÜR ÖZEL’DEN GÜRLEK ATAMASINA SERT ÇIKIŞ: “PARTİMİZE OPERASYONUN MİMARI BAKAN YAPILDI”

POYRAZ KARAYEL VE HATIRLA SEVGİLİ’NİN UNUTULMAZ OYUNCUSU ARSLAN’DAN KAHREDEN HABER

BAKANLIKLARDA GECE YARISI DEPREMİ: ADALET’E GÜRLEK, İÇİŞLERİ’NE ÇİFTÇİ

KEÇİÖREN’DE TRANSFER KRİZİ: ALTINOK, ÖZARSLAN’I İHALE ÜZERİNDEN HEDEF ALDI

KADIN BELEDİYE BAŞKANININ KIYAFETİYLE DALGA GEÇEN İYİ PARTİLİ TUTUKLANDI

İSTİFA KARARI ANKARA’YI KARIŞTIRDI: ÖZARSLAN HAKKINDAKİ SUÇLAMALAR GÜNDEMDE

Kiralık Araç, Sahte Plaka, ÇOCUK TETİKÇİ: Şişli’de Suç Zinciri

Yükleniyor


TRAFİKTE KURALLAR BAŞTAN YAZILDI: CEZA YAĞMURU BAŞLADI

MOBBİNGE UĞRADIĞI İDDİA EDİLEN BAŞKOMİSER İNTİHAR ETTİ! VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

ADAYLIK YOLU MAYINLI TARLA: DEĞİRMENCİ İDDİALARIN GÖLGESİNDE

ERDOĞAN: “ÜNİVERSİTELER BİLİM YUVASI OLACAK, İDEOLOJİ SAHASI DEĞİL”

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ’NE AVRUPA ŞOKU! İMAMOĞLU KARARI KÜRESEL KRİZE DÖNÜŞTÜ

ONLYFANS’A DEV OPERASYON: 300 MİLYONLUK MAL VARLIĞINA EL KONULDU

GÜRLEK ARBEDE SORUSUNU KESTİ ATTI: “CEVAP VERMEK İSTEMİYORUM”

  • Pazar 18.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19 ° / 8 ° Güneşli
  • Salı 17.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 22 17 1 4 40 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 22 13 3 6 17 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 22 5 6 11 -1 26
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 22 6 11 5 -5 23
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 22 6 11 5 -13 23
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 22 4 9 9 -9 21
14.TÜMOSAN KONYASPOR 22 4 10 8 -10 20
15.İKAS EYÜPSPOR 22 4 12 6 -17 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12