BOŞANMAK İSTEDİĞİ EŞİ TARAFINDAN VURULAN EZGİ ÖZARSLAN'IN ANNESİ HASTANE ÖNÜNDE FERYAT ETTİ
İzmir'in Konak ilçesinde boşanmak istediği Deniz Özarslan tarafından tabanca ile vurulan ve beyin ölümü gerçekleşen Ezgi Özarslan'ın annesi hastane önünde feryat etti.
Saldırı anında polise ulaşamamaktan şikayet eden acılı anne, "Benim çocuğumu devlet korumadı. Anaların canları yanıyor. Ocakları sönüyor. Bir kalleşin kurşunu. Sen nasıl devletsin, nasıl yakalayamıyorsun?" diye konuştu.
Olay, 28 Temmuz Perşembe günü İzmir'in Konak ilçesine bağlı Mersinli Mahallesi Gaziler Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kendisinden boşanmak isteyen eşi Ezgi Özarslan'ın iş yerine giden Deniz Özarslan, tartışma sonrasında silahı ile ateş etti. Yaralı olarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ezgi Özarslan’ın beyin ölümü 31 Temmuz’da gerçekleşti.
Ezgi Özarslan için bekleyiş sürerken bugün Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplandı. Gözyaşlarıyla feryat eden acılı anne "Benim çocuğumu devlet korumadı" diye tepki gösterdi.
"112'YE BAĞLIYORSUN POLİS İSTİYORUM, MÜZİK DİNLETTİRİYOR"
Acılı anne sosyal medyaya yansıyan görüntülerde şunları söyledi:"Kapıma geldiler. Uzaklaştırması var dedim. Eşgalini, adresini verdim. 'Oğlum evladım benim kapımda işin ne?' dedim. Geliyor, bağırıyor, küfrediyor, darbediyor, gidiyor. Çıkarsam beni de kızımı da öldürür. 'Sen neden benim kapıma geliyorsun' dedim. Görevli ne diyor biliyor musunuz? 'Benim görevim bu. Buraya gelebilirim. O senin kapından içeri girerse o zaman müdahale edebilirim' diyor. Sen onu burada tut ki ben gelip yakalayayım. Sen beni 112'ye bağlıyorsun. 112 'Hasta mısın?' diyor.
'Polis istiyorum' diyorum. Polise bağlanıncaya kadar bana müzik dinlettiriyor. Bu kurşun 24 saniyede beynine girdi kızımın. Adam 24 saniyede kaçtı. Sen bana neyin müziğini dinlettiriyorsun. Bunu tutuklayın. Savcılıkta suç duyurum var. Karakolda suç duyurum var. Çankaya'daki aile içi şiddette suç duyurum var. Uzaklaştırma var. Kapıma geliyor. Arıyorum. İkisini dikiyorlar.
Ekip geliyor, gidiyor. Bu adam geziyor bir alt sokağımda. Herkes kendi havasında. Bir sandalye, iktidar peşinde. Kadınlar tek tek gidiyor. Anaların canları yanıyor. Ocakları sönüyor. Bir kalleşin kurşunu. Sen nasıl devletsin, nasıl yakalayamıyorsun? Sen bu kadar mı basiretsiz bir emniyetsin."Saldırı sonrasında kaçan Deniz Özarslan halen aranıyor.
-
BIST 100
16130,10%-0,80
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,42% -0,14
-
GRAM ALTIN
6280,83% 0,06
-
Ç. ALTIN
10627,99% -1,34
İlgili Haberler
MAGAZİN DÜNYASINDA ŞOK! EROL KÖSE’NİN 16. KATTAN GELEN TRAJİK VEDASI
OYAK Çimento’ya Küresel Sürdürülebilirlik Onayı
ŞARJ ÜCRETLERİNDE YENİ DÖNEM: EK ÜCRETLER KALDIRILDI, SİSTEM DEĞİŞTİ
İBB DAVASINDA GAZETECİLERDEN ANLAMLI PROTESTO! "İSMAİL ARI VE ALİCAN ULUDAĞ'A ÖZGÜRLÜK"
İBB DAVASI'NDA SEKİZİNCİ CELSE: MURAT ÇALIK VE RESUL EMRAH ŞAHAN SAVUNMALARINI YAPACAK
ABD BASINI ACIMADI: İSRAİL'İN İRAN AYAKLANMASI PLANI ÇÖKTÜ, TRUMP DA BU YANILGIYA KATILDI
İSTANBUL’DA BİNA FACİASI: 9 KİŞİ ENKAZ ALTINDA KALDI
YARGITAY ONADI: WHATSAPP DELİL SAYILDI, İSPATLANAMAYAN ALTIN TALEBİ REDDEDİLDİ
BODRUM’DA KORKU DOLU SABAH: MARİNADA YANGIN, 8 YAT KÜL OLDU
Acılı babadan yürek yakan sözler: “Oğlum iyilik yaparken öldürüldü”
GENÇ FUTBOLCU CİNAYETİNDE DİKKAT ÇEKEN İSİM: SORUŞTURMA DERİNLEŞİYOR
TRUMP’TAN AVRUPA’YA SERT SÖZLER: “KORKAKLAR, ABD’SİZ NATO KAĞITTAN KAPLAN”
POMPADA ŞOK! MOTORİNE 5,18 TL ZAM: FİYATLAR 70’İ AŞTI
“AYNI SAVAŞA İKİ FARKLI SÜRE!” Netanyahu’dan Çifte Mesaj Krizi
Yükleniyor
GÜRLEK TARTIŞMASINA MHP MÜDAHİL OLDU: “KAPSAMLI AÇIKLAMA ŞART”
ADLİYEDE GERGİN SABAH: VEKİLLERE YASAK, 402 SANIKLI DAVADA KRİTİK 9. CELSE
MAGAZİN DÜNYASINDA ŞOK! EROL KÖSE’NİN 16. KATTAN GELEN TRAJİK VEDASI
OYAK Çimento’ya Küresel Sürdürülebilirlik Onayı
ŞARJ ÜCRETLERİNDE YENİ DÖNEM: EK ÜCRETLER KALDIRILDI, SİSTEM DEĞİŞTİ
İBB DAVASINDA GAZETECİLERDEN ANLAMLI PROTESTO! "İSMAİL ARI VE ALİCAN ULUDAĞ'A ÖZGÜRLÜK"
- Salı 16.7 ° / 6.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Çarşamba 15.2 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Perşembe 13.2 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu




