BELEN BELEDİYESİ OLARAK PARTİLİ PARTİSİZ HERKESE EŞİT HİZMET ETME BİLİNCİYLE ÇALIŞTIK

Belen Cumhur İttifakı, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin başlangıcını, Belen Seçim Ofisi'nin coşkulu açılış töreniyle start verdi.

Hatay 26.02.2024 21:46:00 0
BELEN BELEDİYESİ OLARAK PARTİLİ PARTİSİZ HERKESE EŞİT HİZMET ETME BİLİNCİYLE ÇALIŞTIK

Yerel halkın yoğun ilgisiyle karşılanan açılış töreni Belen Atatürk Parkında gerçekleşti, Belen'in seçkin isimlerinin ve yerel yönetim adaylarının katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde, Cumhur İttifakı'nın vizyonu ve hedefleri vurgulandı. İttifakın adayları, kapsayıcı politikaları ve yerel ihtiyaçlara odaklanan projeleriyle halkın destek ve güvenini kazanma sözü verdi.

Tören’de yapılan konuşmalarda, Hatay büyükşehir belediyesinin 10 yıl boyunca hizmet anlamında çok büyük eksiklerinin dile getirildiği ve Belen'in sosyal, ekonomik ve kültürel potansiyelinin ön plana çıkarılması, bölgenin geleceğine dair umutlar dile getirildi. İttifakın temsilcileri, yerel yönetimde şeffaflık, adalet, hizmet ve katılımcılığın önemine vurgu yaparak, Belen ve Hatay’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirme taahhüdünde bulundu.

Belen Cumhur İtifakı'nın görkemli açılış törenine, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Erzin Belediye Başkanı Erhan Akı, geçmiş dönem milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda protokol katıldı.

Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı, Belen'in potansiyelini ve bölgenin kalkınması için yapılacak çalışmaları vurgulayarak, Cumhur İttifakı'nın güçlü duruşuna dikkat çekti ve özellikle yerel yönetimde işbirliği ve istikrarın önemine vurgu yaparak, halkın desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay ise Belen, İskenderun ve Hatay’ın ilçelerinin yanı sıra büyükşehir belediyesinin önemine değinerek, yerel seçimlerde ortaya konacak projelerin ve adayların, bölgenin geleceği için belirleyici olduğunu ifade etti. Cumhur İttifakı'nın adaylarına tam destek verdiklerini belirten Altay, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk ise yaptığı konuşmada, Belen'in potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceklerini ve bölgenin kalkınması için güçlü projeler üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Öntürk, halkın desteğiyle ve Belen’de tarih yazan İbrahim başkanla birlikte, Belen ve Hatay’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceklerinin sözünü verdi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise selamlama konuşmasının ardından yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.30 yıl önce ilçe statüsüne alınan Belen’in bir türlü istenilen hizmetlere ulaşamadığını dile getiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “5 yıl önce ilçe kimliğini kazandıracak projeler üzerinde çalıştık. Gönül gönüle verdik ve seçimden zaferle çıktık.

İddiamız belediyemizin imkânlarını yerel hizmetleri yapmak, hükümetimizin desteğiyle de Belen’in yıllardır alamadığı hizmetleri getireceğimizin sözünü verdik. Ata yadigârı olan ilçemizde, köklerinden kum koparmadan, bu şehri geleceğe taşıyacağız dedik ve 5 yıl önceye gittiğimizde şimdilerde neler yaptığımızın farkına varacaksınız. Bakras, Muhlisali ve Cumhuriyet mahallelerimizin yollarındaki çukurlara taş koyarak 5 yıl önce seçim çalışması yaptık. Şimdi ise yollarında paten kayan çocuklarımızın neşeli sesleri var. Atatürk Parkı, harebe olan Eski Ziraat’ın yeri, Millet Bahçesi, 15 Temmuz Parkı, Kuzey Kıbrıs Parkı, Yavuz Çalışkan Parkı, köylerimizin çoğunda çocuklarımızın güzel zaman geçirecekleri park alanları yaptık ve şimdi de Ötençay mahallemizde Çok Amaçlı Toplantı Salonumuz da yakın zamanda halkımızın hizmetinde olacak. 

Kırsal mahallelerimizde parke yol yapım çalışmalarımızın %90’ını neredeyse bitirdik. Belenimizde bir hastane yoktu hükümetimizin desteğiyle ilçemize kazandırdık. Noterimiz yoktu şimdi ilçemize hizmet ediyor. Türkiye’de sadece 2 ilçe emniyet amirliği müdürlüğe dönüştü bunlardan biri Belen, ilçemiz mahallelerimizden Şekere ve Halilbey’in yanı sıra Muhlisali mahallemizin bir kısmına doğalgaz hizmetini getirebilmek için birçok görüşme yaptık.

 TOKİ ve Sarımaz’da doğalgaz eksiklerimizin tamamını bitirdik. Hatay’a gelen doğalgaz yatırımının %35’ini Belenimize Hatay milletvekillerimiz Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı sayesinde getirdik. Buradan bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizler göreve geldiğinde bidonla mazot alan bir belediyeden şimdi garajımızda akaryakıt istasyonu olan bir belediyemiz var. Kıymetli Belenli vatandaşlarım biz artık kocaman bir aileyiz. 

İnşallah birlikte 5 yıl daha Belen’imizde tarih yazarız. İlçemiz Hatay’ın parlayan yıldızı olacak. Görev sürem boyunda bilmeden kalbini kırdığım kişi olduysa helallik istiyorum. Bizler Belen belediyesi olarak partili partisiz herkese eşit hizmet etme bilinciyle çalıştık. Bizleri böylesine coşkuyla karşıladığınız için sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun.” İfadelerini kullandı.
 

  • BIST 100

    11105,90%0,85
  • DOLAR

    41,59% 0,01
  • EURO

    48,83% 0,01
  • GRAM ALTIN

    5190,44% 0,61
  • Ç. ALTIN

    8480,18% 1,46

CHP İSKENDERUN İLÇE BAŞKANLIĞI: BABALARININ ÇİFTLİĞİ GİBİ YÖNETİLİYOR!

CHP, TİP VE EMEP PROTESTOYLA AÇILIŞTA YOKTU: ERDOĞAN’DAN “MEŞRUİYET” VURGUSU

NEPAL'DE 2 YAŞINDAKİ ÇOCUK TANRIÇA SEÇİLDİ! AİLESİNDEN ALINIP TAPINAĞA YERLEŞTİRİLDİ

“TANIK HATIRLAMADI, MAHKEME TAHLİYE ETTİ: 248 GÜN SONRA BARIM’A ÖZGÜRLÜK”

GEZİ DAVASINDA AYŞE BARIM’A TANIK SANATÇILAR: “YÖNLENDİRMEDİ!”

BÜLENT ARINÇ'TAN 'İMAMOĞLU TUTUKSUZ YARGILANSIN' ÇIKIŞI: NEDEN SİLİVRİ'YE GİTMEDİĞİNİ DE AÇIKLADI

İSRAİL’İN YENİ SAVAŞ SUÇU GİRİŞİMİ: SUMUD FİLOSU ABLUKA ALTINDA

20 YIL ÜLKEYİ YÖNETEN JOSEPH KABİLA, SAVAŞ SUÇLARINDAN İDAMA MAHKÛM EDİLDİ

YENİ ŞAFAK’IN MANŞETİNDE EKONOMİ KRİZİ: HEDEFTE BAKANLIK VE MERKEZ BANKASI

GEZİ DAVASINDA KRİTİK GÜN: AYŞE BARIM VE ÜNLÜ TANIKLAR MAHKEMEDE

İZMİR’DE AKP’Lİ İLÇE BAŞKANI HAKKINDA ŞOK İDDİA: “TEFECİLİK YAPTI”

MİLLİ GÜVENLİK KURULU TOPLANTISI SONA ERDİ: "İSRAİL'İN SOYKIRIMI DURDURULMALI"

CHP’DE KURULTAY SONRASI İLK MYK TOPLANTISI

YARGI KULİSLERİ ISINDI: İSTANBUL’DA 3 BAŞSAVCILIKTA DEĞİŞİM SİNYALİ

İMAMOĞLU'NUN AKIN GÜRLEK DAVASINDA DİKKAT ÇEKEN MUHALEFET ŞERHİ: KABA SÖZ VE ELEŞTİRİ, SUÇ DEĞİL

KASIMPAŞA SK’YA KAYYUM! TURGAY CİNER’İN KULÜBÜNE EL KONULDU

TRABZON AÇIKLARINDA ŞOK! BALIKÇILAR BOMBA YÜKLÜ İNSANSIZ DENİZ ARACI BULDU

DEM PARTİ GÖRÜŞMELERİ AKTARDI: ÖCALAN’DAN ÇARPICI ÇIKIŞ

CEM KÜÇÜK, ERDOĞAN’IN KAAN GERÇEĞİNİ BİLMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ…

İTSO HEYETİ VAN GASTRONOMİ FUARINDA HATAY’IN LEZZETLERİNİ TANITTI

EPİK SANAT TİYATROSU SAMANDAĞ’DA “NAZIM” İLE SAHNE ALDI

KAAN, BOEİNG, HAZIR SORULAR… ERDOĞAN SARAY’DA SIZINTININ İZİNDE

“İSKENDERUN’DA GÜZELLİĞİN EN DOĞRU ADRESİ: BUSE ŞİRİNOĞLU GÜZELLİK MERKEZİ”

DÜNYA BU GELİŞMEYİ KONUŞUYOR: NETENYAHU ÖZÜR DİLEDİ

NEJAT İŞLER’İN OSMAN GÖKÇEK ÇIKIŞI MAGAZİN MUHABİRİYLE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

“MANSUR YAVAŞ’IN AHTAPOT ŞEMASINDA ŞOK: GÖKÇEK DOSYASININ SAVCISI FETÖ FİRARİSİ”

MUTLAK BUTLAN KRİZİ: KILIÇDAROĞLU’NDAN KAYYUM ÇIKIŞI...

“CEM KÜÇÜK İTİRAF ETTİ: UÇAKTA GAZETECİLİK KRİZİ DERİNLEŞİYOR”

“AKP’DE İSTİFA TSUNAMİSİ: İZMİR’DEN TUNCELİ’YE, ART ARDA AYRILIKLAR”

TURGAY CİNER’E YAKALAMA KARARI: CAN HOLDİNG SORUŞTURMASINDA BÜYÜK OPERASYON

Yükleniyor


İTSO HEYETİ VAN GASTRONOMİ FUARINDA HATAY’IN LEZZETLERİNİ TANITTI

EPİK SANAT TİYATROSU SAMANDAĞ’DA “NAZIM” İLE SAHNE ALDI

“GÜÇLÜ KADINLAR, BAĞIMSIZ NESİLLER DEMEKTİR” PROGRAMI HATAY’DA DÜZENLENDİ

HATSU’DAN MODERN İÇME SUYU PAKET ARITMA PROJESİ

SAMANDAĞ’DA MANDALİNA BAHÇELERİ İÇİN DİRENİŞ: POLİS MÜDAHALE ETTİ, KÖYLÜLER YARALANDI

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ATIKSU TÜNELİ HATAY’DA YÜKSELİYOR!

HATAY’DA TÜRKİYE’Yİ SARSAN GÖRÜNTÜLER: BABA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

  • Perşembe 28.5 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 28.2 ° / 16.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 33.4 ° / 17.2 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 7 7 0 0 17 21
2.FENERBAHÇE A.Ş. 7 4 0 3 7 15
3.TRABZONSPOR A.Ş. 7 4 1 2 3 14
4.GÖZTEPE A.Ş. 7 3 0 4 8 13
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 6 4 2 0 3 12
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 7 3 1 3 2 12
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 7 3 2 2 -2 11
8.TÜMOSAN KONYASPOR 6 3 2 1 4 10
9.HESAP.COM ANTALYASPOR 7 3 3 1 -1 10
10.CORENDON ALANYASPOR 7 2 2 3 1 9
11.KASIMPAŞA A.Ş. 7 2 3 2 -1 8
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 6 1 2 3 0 6
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 6 1 3 2 -5 5
14.İKAS EYÜPSPOR 7 1 4 2 -6 5
15.ZECORNER KAYSERİSPOR 7 0 2 5 -8 5
16.GENÇLERBİRLİĞİ 7 1 5 1 -5 4
17.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 7 1 6 0 -9 3
18.KOCAELİSPOR 7 0 5 2 -8 2