Tarih: 17.07.2024 12:29

BELEN BELEDİYE BAŞKAN GÜL GÖREVE KALDIĞI YERDEN DEVAM!

Facebook Twitter Linked-in

Duygusal anların yaşandığı proğramda, herkese çok teşekkür eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, sosyal medyadan yayınladığı mesajla tüm personellerine “İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Başkan Gül yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.
Değerli Belediye Çalışanlarım,

Uzun bir süredir sağlık sorunlarım nedeniyle sizlerden ve görevimden istemeden de olsa uzak kalmak zorunda kaldım. Bu zorlu süreçte bana göstermiş olduğunuz ilgi, destek ve dualarınız için hepinize yürekten teşekkür ederim. Bugün, yeniden sizlerle birlikte olmaktan ve görevime başlamaktan duyduğum mutluluğu kelimelerle ifade etmek imkânsız. Bu zorlu süreçte beni yalnız bırakmadınız, her daim yanımda oldunuz. 

Hastanede ve tedavi sürecim günlerinde bile, belediyemizin sorunsuz bir şekilde işleyişi için fedakârca çalıştınız. Göstermiş olduğunuz özveri ve emeğe minnettarım. Bugün burada, sizlerin duaları sayesinde tekrar görevime başlıyorum. Bu vesileyle şahsım adına adadığımız kurbanı da hep birlikte keserek, tüm zorlukların üstesinden birlikte gelebileceğimizi bir kez daha gösterdik.

 Sağlık sorunlarım nedeniyle sizlerden uzak kaldığım bu dönemde, ne kadar güçlü bir ekibe sahip olduğumu bir kez daha anlamış oldum. Sizlerle birlikte çalışmak benim için büyük bir şeref ve gurur kaynağı. Hepinize olan inancım tam ve sizlerle birlikte daha nice güzel projelere imza atacağımıza eminim.
Bu duygularla hepinize tekrar en içten teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —