BAKAN KURUM,EMEKLİYE DİLENCİ MUAMELESİ YAPTI...

BAKAN KURUM,EMEKLİYE DİLENCİ MUAMELESİ YAPTI...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum geçinemediğini söyleyen emekliye dilenci muamelesi yaparak yardım kartı vermeye çalıştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum geçinemediğini söyleyen emekliye dilenci muamelesi yaparak yardım kartı vermeye çalıştı. Yaşlı kadın ‘İhtiyacım yok’ diyerek iade etti. O anlar kanser hastası Dilek Özçelik’e para veren eski bakan Erdoğan Bayraktar’ı hatırlattı.

Rize’de dul ve yaşlı aylığı geçindiğini söyleyen Ayşe Yüksel, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a zam farkının ne zaman yatacağını sordu. Kurum ise “Zaten daha geçmedi Meclis’ten. Geçince yatıracaklar” diye yanıt verip yardım kartı vermeye çalıştı. Yüksel bunu “İhtiyacım yok” diyerek reddetti. Görüntülere muhalefetten tepki geldi ve Kurum’dan özür istendi.

TEPKİ YAĞDI: FITRATLARI DEĞİŞMİYOR
Sessizliğini koruyan Kurum’a sosyal medyadan da tepki geldi. Bir kullanıcı “Fıtratları değişmiyor” tepkisini gösterirken, başka bir kullanıcı ise “Bu videoyu görünce aklıma geldi, ne diyordu kanser hastası Dilek Özçelik bakanın suratına suratına: ‘Ben dilenci değilim. görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda… Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda…” hatırlatmasında bulundu.

DİLEK ÖZÇELİK’İN CEBİNE PARA KOYAN ERDOĞAN BAYRAKTAR’I HATIRLATTI

Görüntüler kanser hastası Dilek Özçelik’e para veren eski bakan Erdoğan Bayraktar’ı hatırlattı. Özçelik, 15 Nisan 2013 günü dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın iki günlük Trakya gezisi kapsamında geldiği Edirne’de kanser ilaçlarının temini için yardım istemişti. Bakan Bayraktar ise Özçelik’in cebine para koymuştu.

Özçelik “Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda” diyerek parayı iade etmiş ve ağlayarak uzaklaşmıştı. Lenf kanseri hastası Özçelik 2018’de yaşamını yitirmişti.