BAHÇELİ'DEN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN İLK AÇIKLAMA

Geçirdiği rahatsızlığın ardından kalp kapakçığı değiştiği açıklanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den açıklama geldi. Bahçeli, iyileşme sürecine girdiğini açıkladı.

GÜNDEM 9.02.2025 20:28:00 0
BAHÇELİ

MHP Genel Başkanı Bahçeli, geçirdiği operasyonun ardından sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Bahçeli'nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Malumlarınız olacağı üzere her insanın başına gelebilecek bir rahatsızlık devresinden geçerek tedavi sürecimin sonuna yaklaştım ve hamd olsun hızla iyileşme sürecine girdim. Bu kapsamda şifayı bahşeden Rabbim'e şükrediyorum. Tıbbın tüm imkanlarını seferber eden, ihmal ve ihtiyatsızlığı bütünüyle dışlayarak hiçbir ayrıntıyı gözden ve dikkatten kaçırmayan, muayene ve müdahale süreçlerinde insanüstü çalışma azmi sergileyen muhterem doktorlarıma ve sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.
Yanı sıra geçmiş olsun dileklerini ileten, arayıp hal hatır soran, dualarıyla ve iyi niyet temennileriyle mesajlarını ulaştıran bütün dava arkadaşlarıma, milletimizin her güzel insanına, hayatımın farklı veçhelerinde tanıdığım bildiğim değerli şahsiyetlere gönülden saygı ve sevgilerimi paylaşıyor özellikle teşekkür ediyorum.

Beddua edenlere gelince, onların alayını Cenab-ı Allah’a havale ediyorum.”

MHP'NİN 56. YIL DÖNÜMÜ
Bahçeli, partilerinin kuruluşunun 56'ncı yıl dönümüne ilişkin de şunları kaydetti:

"Fazilet, feragat ve fedakarlık timsali camiamızla yüz yüze dertleşmeyi, geçmişi anmayı ve kuruluşumuzun aziz hatıralarını gelecek hedeflerimizle cem ederek konuşmayı çok arzu ederdim. Hatta 56 yılın muhtevalı bir muhasebesiyle MHP’nin Türk demokrasi ve siyaset hayatındaki özgül ağırlığını, üzerinde oynanan oyunları, yapılan operasyonları, bitmeyen saldırıları, tükenmeyen ihanetleri, sipariş ve bağlantılı kopuşları dönem dönem anlatarak tarihi bir yüzleşme sayfasını aralamayı da düşünüyordum. Allah ecelden aman verdiği müddetçe bu gayenin tecellisine er ya da geç bilcümle halinde mutlaka şahitlik edilecektir. Hayatını davasına, vatanına ve milletine adamış bir ülkücü olarak üstlendiğim tarihi sorumluluğun, başımın üstünde taşıdığım değer ve emanetlerin her zaman bilincinde oldum.

MHP’nin 56 yılının tamamını şuurla ve gururla yaşadım. Dava ve siyaset mücadelemde hiçbir kırıklığa uğramadım, zira bunu aklımdan dahi geçirmedim. Ülkücünün, ülküsüyle münasebeti, Merhum Galip Erdem’in ifadesiyle söyleyecek olursam, hakiki bir aşkta, sevenle sevgilinin irtibat ve ilişkisinin aynısıdır. Ülkücü akıl kutbu, ahlak kahramanıdır. Buna inanmanın yanında yaşayarak tecrübe ettim. Kimsenin güdümüne girmeden, kimseye kötülük düşünmeden, kimsenin keyfine ve süfli emellerine eyvallah etmeden Türk milletinin var oluş haklarını savunduk, ülkülerimizin ağaracak tan yeri aydınlığıyla ülkülerimizi diri tuttuk.

Merhum İbrahim Kafesoğlu’nun müstesna tarifiyle; milliyetçiliğin, insana milli ve beşeri üstünlük sağlayan yüksek ahlakın ta zirvesinde yer alan ruh hali olduğunu gördük ve gösterdik. Türk tarihinin derinlerinden kopup gelen kutlu ve ulvi mirası hayata ve hadiselere bakışımızın bihakkın mihveri yaptık. Türk milletine hasbi sevgi besleyen, hakikatli mensubiyet onuruyla beslenen Milliyetçi-Ülkücü Hareket tertemiz fikriyle, pirüpak mücadelesiyle, fidan gibi evlatlarını şehitliklere emanet edişiyle, zindanları taş medreseye çevirişiyle elbette haklı bir övgünün markası ve muhatabıdır."

TRUMP'IN GAZZE AÇIKLAMASINA TEPKİ
Bahçeli, ABD Başkanı Donald Trump ve Binyamin Netanyahu görüşmesine ilişkin ise şu değerlendirmeyi yaptı:
"Göreve geldiği andan itibaren çıldırmış gibi siyasi, ekonomik ve diplomatik krizleri tetikleyen, akli ve ahlaki melekeleri bakımından acil gözetime ihtiyaç duyan ABD Başkanı’nın ve kaotik uluslararası düzenin karşısında Türk milliyetçiliğinin yegane direniş cephesi olduğunu idrak ve ifade etmek istikbalimizin muhafazasına aleni hizmet olacaktır. Bilhassa hatırlatmak isterim ki, mafyavari siyaset usulüyle Gazze’ye çökme ve üzerine kapaklanma planı zaman ayarlı bir bombadır. İsrail’den Gazze’nin devralınacağını söyleyip Gazzeli mazlumların Mısır ve Ürdün başta olmak üzere bazı bölge ülkelerine sürgün edileceğini söylemek emperyalist eşkıyalığın mütehakkim zorbalığıdır. 

Bunun adı yeniden hortlayan plantasyon sömürgeciliği veya yerleşimci sömürgeciliğidir. Bunun sonucu ise sadece bölgesel manada değil, küresel boyutta taşları döşenen, işaret fişeği atılan, şartları oluşturulan çetin bir savaş halidir. Bilinmelidir ki, emperyalizm sömürgeciliğin en yüksek aşamasıdır. Küresel sömürgeciliğin kanlı ve karanlık kumanda odası olan emperyalizmin korkunç Gazze projesinden sonra nerede duracağı, hangi ülkelere bulaşacağı, Türkiye’nin bu barbarlık mimarisinde nereye kadar ve hangi ölçülerde hedef olacağı çok sıkıntılı ve sorunlu bir muammadır. Çünkü Gazze’nin boşaltılması demek Türkiye’ye ve İslam coğrafyasına meydan okumaktır.

İsrail Başbakanı’nın koltuğunu pespaye halde çeken ABD Başkanı Siyonist emellere hizmetkarlıkla tercihini erkenden yapmıştır. Kanada’yı 51’nci eyalet olarak ele geçirme iştahları, Panama Kanalı ve Grönland etrafında şiddeti artan hak iddiaları, aynı zamanda her geçen gün tırmanan ticaret savaşları pek çok kabus senaryosunu devreye sokmuştur. Türkiye Cumhuriyeti, müstevlilere karşı verilen muazzam mücadelenin berat ve mükafatıdır. Zulme karşı şerefli direniş mazlumların ümit kaynağı olmuştur. Milli Mücadele, küresel haçlı dalgasına şehit kanlarıyla set çekmiş, milli birlik ve kardeşlik ruhu ya istiklal ya ölüm azmiyle pekişerek tam bağımsızlığımızın fermanı okunmuştur. Bu fermanı yırtmak üzere kuyruğa giren emperyalizme ve emperyalizmin maşalarına boyun eğmek diye bir şey söz konusu dahi edilemeyecektir. Hal böyleyken dışımızda günbegün tesir alanı genişleyen yoğun fırtınaya karşı içimizde bahar, barış ve huzur havası egemen olmalı, muarız ve muhtemel saldırılara karşı 86 milyonun tamamı tek yürek halinde duruş sergilemelidir.

Emperyalizmin paylaşım ve bölüşüm ihtirası iyice sertleşmiştir. Buna karşı Türk milleti derhal ve hiç gecikmeksizin tavır almalı, doğudan batıya, kuzeyden güneye ön şartsız bir kucaklaşma vasat ve varlık bulmalıdır. Terörsüz Türkiye’nin doğum sancıları olsa da, karşımızdaki tehdidin büyüklüğü dikkate alındığında herkes, her kesim, siyasetin her rengi büyük ve güçlü Türkiye ülküsünde kenetlenmelidir. Gazze’yi önce bombalayıp sonra üzerine oturmayı gündemine alan küresel ahlaksızlığın yarınlarda Türkiye’de de aynı oyunu sahnelemeye kalkışması yabana atılacak bir ihtimal değildir. Vakit kesinlikle bir olma vakti, diri olma vakti, hep birlikte Türkiye ve Türk milleti olma vaktidir.
MHP ülkesi ve milleti için her zorluğu göze almıştır. Bunu yaparken gerekirse fedayı canı da hesaba katmıştır. Partimiz 56 yılın her diliminde varlığının ve mücadelesinin bedelini en ağır şekilde ödemiştir. Satanlarla sövenlerin, yılanlarla yorulanların, çıkarcılarla ihanet edenlerin şirret bariyerlerine takılmadan önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben söylemini kuvveden fiile taşıdık. Şimdi yepyeni ve daha büyük bir görev önümüzdedir. Türk ve Türkiye Yüzyılının maddi ve manevi çatısını örmek için ne gerekiyorsa yapmak mecburiyetindeyiz."

 

  • BIST 100

    10438,30%0,15
  • DOLAR

    36,58% 0,01
  • EURO

    39,90% -0,03
  • GRAM ALTIN

    3429,40% -0,02
  • Ç. ALTIN

    5564,61% 0,00

ÖZGÜR ÖZEL: MEVCUT ANAYASAYA UYMAYANLARLA ANAYASA MASASINA OTURMAYIZ

SURİYE GEÇİCİ HÜKÜMETİNİN, SDG'NİN ARDINDAN DÜRZİLERLE DE ANLAŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

BERKİN ELVAN,MEZARI BAŞINDA ANILDI

HALK TV'DE RASİM OZAN KÜTAHYALI İSTİFASI: 'KAYDA GEÇSİN' EKİBİ KANALDAN AYRILDI

İMAMOĞLU'NA KONUŞMA YAPACAĞI ŞEHİRDE SALON VERMEDİLER!

BAHÇELİ ÖCALAN'A İLK KEZ "PKK'NIN KURUCU ÖNDERİ" DEDİ

CHP'Lİ BELEDİYELERE 'TERÖR' SORUŞTURMASI…

MOSKOVA'YA BÜYÜK İHA SALDIRISI: 337 İHA VURULDU, 1 SİVİL ÖLDÜ

MANSUR YAVAŞ'TAN ADAYLIK AÇIKLAMASI…

SDG İLE SURİYE GEÇİCİ HÜKÜMETİ UZLAŞMA SAĞLADI

EMEKLİNİN BAYRAM İKRAMİYESİ 4 BİN TL OLDU

ERDOĞAN'DAN KABİNE SONRASI SURİYE VE LAZKİYE AÇIKLAMASI

TÜSİAD YÖNETİCİLERİ HAKKINDA HAZIRLANAN İDDİANAME KABUL EDİLDİ

İSKENDERUN'LU HEMŞİRE SEVCAN DEMİR SAKMAN ANTALYA'DA EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

SURİYE’DE SİVİLLER KATLEDİLİYOR, ALEVİ KATLİAMI YAŞANIYOR…

30 MİLYAR DOLAR ALINACAK AVRUPA İÇİN NÖBET TUTULACAK

BİR SİGARA GRUBUNA DAHA ZAM

SANATÇI VE YAZARLARDAN "SURİYE’DEKİ ALEVİ KIYIMINI DURDURUN!" ÇAĞRISI

SURİYE'DEKİ ALEVİ KATLİAMI HAKKINDA KONUŞAN MAZLUM ABDİ'DEN COLANİ'YE ÇAĞRI

AYM’DEN 'HAKİM VE SAVCI YARDIMCILIĞI' KARARI

İMAMOĞLU: 2014'TEN BERİ TEK SUÇUM VAR O DA SANDIKTA YENİLMEMEK

ESKİ CHP'Lİ İSMİN KURACAĞI YENİ PARTİDE 'KILIÇDAROĞLU' AYRINTISI

ENGİNYURT'TAN ERDOĞAN’A ,SAHİP ÇIKTIKLARIN MASUM ÇOCUKLARI, KADINLARI ÖLDÜRÜYOR...

ÖZGÜR ÖZEL: ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ PLANLAMALARINA KARŞI DURUYORUZ

BAHÇELİ: ATEŞKES AÇIKLAMASI DOĞRU, DENGELİ VE İSABETLİ BİR AÇIKLAMA DEĞİLDİR

ALMANYA'DA 2 PARTİ ANLAŞTI: GÖÇMENLERE KARŞI SERT POLİTİKALAR GELİYOR

CHP'Lİ AHMET KURTULUŞ GÖZALTINA ALINDI

USULSÜZ KİRA ÖDEMELERİNE BÜYÜK CEZA!

SURİYE'DE ALEVİ KATLİAMI SÜRÜYOR...

HATAYSPOR, TRABZONSPOR DEPLASMANINDA KAZANDI!

Yükleniyor


SURİYE GEÇİCİ HÜKÜMETİNİN, SDG'NİN ARDINDAN DÜRZİLERLE DE ANLAŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

BERKİN ELVAN,MEZARI BAŞINDA ANILDI

HALK TV'DE RASİM OZAN KÜTAHYALI İSTİFASI: 'KAYDA GEÇSİN' EKİBİ KANALDAN AYRILDI

İMAMOĞLU'NA KONUŞMA YAPACAĞI ŞEHİRDE SALON VERMEDİLER!

BAHÇELİ ÖCALAN'A İLK KEZ "PKK'NIN KURUCU ÖNDERİ" DEDİ

CHP'Lİ BELEDİYELERE 'TERÖR' SORUŞTURMASI…

  • Çarşamba 23.7 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Perşembe 24.8 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 25.3 ° / 12 ° false

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 26 21 0 5 37 68
2.Fenerbahçe 25 19 2 4 40 61
3.Samsunspor 26 15 6 5 14 50
4.Beşiktaş 25 12 5 8 14 44
5.Eyüpspor 26 12 7 7 11 43
6.Göztepe 25 10 9 6 10 36
7.İstanbul Başakşehir 25 10 9 6 7 36
8.Gazişehir Gaziantep 25 10 10 5 0 35
9.Rizespor 26 10 13 3 -10 33
10.Antalyaspor 26 9 11 6 -17 33
11.Trabzonspor 25 8 9 8 9 32
12.Kasımpaşa 26 7 8 11 -6 32
13.Alanyaspor 26 8 11 7 -8 31
14.Konyaspor 26 7 12 7 -8 28
15.Sivasspor 26 7 13 6 -11 27
16.Bodrum FK 26 7 13 6 -11 27
17.Kayserispor 25 6 10 9 -18 27
18.Hatayspor 25 3 15 7 -18 16
19.Adana Demirspor 26 2 20 4 -35