Tarih: 25.06.2024 12:38

ALTAN’DAN GREVDEKİ YOLBULAN EMEKÇİLERİNE DESTEK…

Facebook Twitter Linked-in

Payas Ak Parti ilçe başkanı Veysi GÜLER Dörtyol AK parti ilçe başkanı Mithat Açıcı Payas Belediye başkanı Bekir ALTAN ve Hizmet İş sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet YETİM Yolbulan fabrikası önünde kurulan grev çadırını ziyaret ederek emekçilere tam destek verdiler.


Grev çadırında alkış ve sloganla karşılanan başkanlar emekçilerin sorunlarını dinlediler.
Payas Ak parti ilçe başkanı GÜLER yaptığı açıklamada üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.
Payas belediye başkanı Bekir ALTAN ise yaptığı açıklamada;
Ben eğitim camiasında uzun süre sendikacılık yapmış birisiyim.Emek ve alınterinin kutsallığına inanıyorum dedi.İstenilen rakamı biz hizmet sektöründe veriyoruz.Daha ağır ve zor olan Metal sektöründe bu rakamlar makul rakamlardır .Emekçilerin grev kararını kutlayan ALTAN üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın dedi.


Hizmet İş İskenderun şube başkanı Mehmet YETİM kardeş sendikamızın grevi bizim grevimizdir.Hep destek tam destek dedi.
Özçelik İş sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet GÜNGÖR ise ziyaretten duydukları memnuniyetini ifade ederek başkanlara teşekkür etti.
Özçelik İş sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet GÜNGÖR : Amaçlarının greve çıkmak olmadığını ama 6 ay boyunca işveren tarafından dayatılan rakamın emekçilerin sorunlarına merhem olmayacağını gördüklerinden greve mecbur bırakıldıklarını ifade etti.
Alınterimizin karşılığını alana kadar mücadeleye devam edeceğiz dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —