Tarih: 01.09.2024 12:33

AKP VE MHP’LİLER ARASINDA ŞİMDİ DE ‘TEĞMEN’ KAVGASI ÇIKTI!

Facebook Twitter Linked-in

Kılıçlarını kaldırıp çatan teğmenlerin ortasında devre birincisi Ebru Eroğlu, geçip her sene okunan Cumhuriyet yemini okudu.
AKP yandaşları, her sene Harp Okulu öğrencilerinin ettiği yeminden rahatsız oldu.
Laik ve demokratik Türkiye'nin bağımsızlığı için edilen yemine destek de AKP'nin ortağı MHP'den geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, 'Gizli Servis' isimli X hesabının gönderisini alıntılayan Özdemir, teğmenlere destek verdi.

Özdemir'in desteği de MHP'nin resmi X hesabından paylaşıldı. Özdemir şunları kaydetti:
"Türk Silahlı Kuvvetleri Büyük Türk Milleti’nin asil neferlerini ve nice kahramanları bağrından çıkarmış, ebediyete kadar da çıkarmaya devam edecektir. Onların görevi askerliğin namusunu ve Türk sancağının şanını korumak, ezanı dindirmemek, vatan nöbetinde icap ettiğinde seve seve hayatlarını inandıkları bu mübarek yolda feda etmektir.

Bu gençlerin ebedi Başkomutanları, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’tür. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da milletimizden aldığı yetki ile bu kahraman ordunun ve yeminlerini şereflice ilan eden teğmenlerimizin Başkomutanıdır.

Genç Teğmenlerimiz kanun, nizam, amir ve başkomutanlarına sadıktır, vazifelerinin farkındadır. Bu gençler, Türkiye’nin beka mücadelesinin savunucuları olduğu kadar küresel ülkülerimizin de şerefli üniforma altındaki geleceğidir. Kendilerine güvenimiz tam.

Ordumuzla milletimiz arasındaki sarsılmaz bağa halel gelmesine müsade edilmez. Bu sebeple hiç kimse farklı yollara ve algılara sebebiyet vermemelidir. Yeni mezun teğmenlerimizin yolu ve bahtı açık olsun. Cenabı Allah her birinin yar ve yardımcısı olsun."

Harp Okulu öğrencilerinin her sene ettiği yemin nedeniyle teğmenler, hedef gösterildi. AKP'li hesaplar FETÖ'cü ve darbeci imaları yapıp soruşturma açılmasını istedi. Yeminin her sene Harp Okulu öğrencileri tarafından okunduğu da eski tarihli haber sitelerinde görünüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —