Tarih: 13.06.2024 10:52

YÜKSELİŞ’TE MEZUNİYET COŞKUSU

Facebook Twitter Linked-in

Yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı bu özel gecede, mezuniyet coşkusu ve duygular bir araya geldi.Tören, okulun sevgili öğretmeni Sabri Gülmez’in sunumuyla başladı. Fatih Tosyalı ve Onur Konuğu Ahmet Selçuk İlkan’ın da katılımıyla renklenen gecede, Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, öğrencilerin geleceğe en iyi şekilde hazırlandığını vurguladı. Kurucu Nuri Üysen ise eğitimin değerini ve hedeflerini vurgulayarak konuşmasını gerçekleştirdi.

Ezgi Horoz ve Lina Gözel’in piyano resitaliyle başlayan program, Yükseliş Andı’nın okunması, flama devir teslimi ve kütük çakma merasimiyle devam etti. Öğrencilere ve okula büyük katkıları olan İlkokul Müdürü Janset Göztok Jiminli ve sınıf öğretmeni Secda Aldatmaz’a teşekkür plaketleri sunuldu.


Gecenin en heyecan verici anlarından biri, öğrencilerin kep atma ritüeli ve ışık şovlarıyla yaşandı. Ardından, Türkiye’nin Elmas Çocuğu olarak tanınan Ersin Faikzade’nin muhteşem konseri ve Onur Konuğu Ahmet Selçuk İlkan’ın performansıyla gece son buldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —