İYİ PARTİ İLÇE KONGRELERİ YAPILDI

  İYİ PARTİ İLÇE KONGRELERİ YAPILDI

İYİ Parti, ilimiz ilçelerinde kongrelerini yapmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonunda Erzin, Belen ve İskenderun kongreleri yapılırken, yeni ilçe başkanları ile yeni ilçe yönetim kurulları belirlendi.

İYİ Parti’de Erzin İlçe Kongresi’ni mevcut Başkan Ahmet Türk kazandı. Yine hafta sonu yapılan İYİ Parti Belen İlçe Kongresi’ni de Aydın Ekinci kazanarak, yeniden ilçe başkanı oldu.

İYİ Parti’nin hafta sonu kongre yaptığı ilçelerden biri de İskenderun oldu. İskenderun İYİ Parti İlçe Başkanlığını Mustafa Barın yeniden kazandı.

Yeniden seçilen İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın, kongreye katılanlara, üyelere ve oy kullananlara teşekkür etti ve şöyle dedi:

“İYİ Parti İskenderun 3.Olağan Kongremiz sonucu, sizlerin teveccühü ve tercihiyle yeniden ilçe başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. İYİ Partimizin vizyonunda ‘güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye’ hayali var.
Memleketimizin en iyiyi hak ettiğine duyduğumuz inançla, projelerimizle ve enerjimizle, İYİ Parti İskenderun İlçe Teşkilatı olarak biz hazırız.
Bu duygu ve düşüncelerle, kongremize teşrif eden kıymetli misafirlerimize teşekkür eder, sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunarım. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun.”

İYİ Parti İskenderun İlçe Yönetim Kurulu’na seçilen 33 kişinin isimleri de şöyle sıralanıyor:

Asil Sarar, Bekir Dönmez, Derya Karagözoğlu, Erdal Karakoyun,
Eyüp Kaya, H.Mehmet Gürsel, Kemal Ağca, Abdurrahman Nar, Kenan Özdemirel, Mahmut Ersözlü, Mehmet Kuseyirli,
Ökkeş Yıldırım, Münevver Arar, Yusuf Eroğlu, Kadir Gülmez, Erdal Çamlıbel, Döne Gül, Ayben Berkil, Ömer Karacaoğlan, Adem Gülmez, Cemalettin Saraç, Mustafa Gökşen, M.Ali Aktuğ, Şükran Demirer, Zeynep Gezer, İzzettin Reyhanoğlu, Meltem Koca, Cihangir Küçüktaş, Ali Köle, Ahmet Şimşek, Kubilay Yüksekbaş, Aybanu Tezcan, M.Batuhan Güleç.