Tarih: 21.08.2024 12:06

16 YAŞINDAKİ GENÇ PAYLAŞTIKLARI FOTOĞRAF NEDENİYLE ÖLDÜRÜLDÜ

Facebook Twitter Linked-in

17 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00 sıralarında Ayazağa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Emir Koçhan arkadaşları ile birlikte “Ayazağa kedileri geliyorum” şeklinde cümlenin yer aldığı duvarın önünde çektikleri fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Bu paylaşımın altında yapılan yorumlar ise tartışmalara neden oldu. Olaydan bir süre sonra Emir Koçhan, arkadaşlarıyla birlikte sosyal medyaya görüntü çekmek için Ayazağa Mahallesi’ne gitti. Durumu öğrenen karşı tarafın da olay yerine gelmesinin ardından tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle kalabalık grup tarafından darbedilen Emir Koçhan baygınlık geçirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan Koçhan, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Koçhan, salı günü hayatını kaybetti. Koçhan’ın cenazesinin bugün Ayazağa Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

4 KİŞİ TUTUKLANDI
Polis ekipleri olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliyi polis merkezine götürdü. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —